Flava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME

Flava uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca zengin medya içerikli notlarınızı tutmaya başlayabilirsiniz.

Flava uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarında kullanabilecekleri ücretsiz not ve günlük tutma uygulamaları arasında yer alıyor. Pek çok diğer not tutma uygulamasının aksine renkli notlar tutmanızı ve notlarınızı multimedya öğeleri ile donatmanıza izin vermesi sayesinde tercih edilebilir seçenekler arasında yer aldığını da itiraf etmek gerek.

Uygulamanın kullanımı çok kolay alışabileceğiniz bir şekilde hazırlandığı için hemen notlar tutmaya başlayabilir, aynı zamanda kişisel günlüklerinizi de uygulama üzerinde kaydedebilirsiniz. Notlarınızın yer aldığı sayfaları düzenlemek için pek çok seçeneğinizin olması onları görüntülerken de sorunlar yaşamanızın önüne geçiyor. Ayrıca otomatik oynatma gibi opsiyonlar sayesinde sayfalarınızı görüntülerken hoş efektler ve müzik eşliğinde onları izleyebilirsiniz.

Uygulama dilerseniz sayfalarınızı şifreli koruma yöntemi ile güven altına alabiliyor. Böylece başkalarının sayfalarınıza erişimine engel olabiliyor ve kişisel bilgilerinizi koruyabiliyorsunuz. Notlarınız sadece cihazınızda değil, aynı zamanda Flava sunucularında da yedeklendiği için herhangi bir sorun yaşanması halinde hepsini geri döndürebiliyorsunuz.

Sayfalarını arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen kullanıcıların kullanabilecekleri sosyal ağ paylaşım butonları sayesinde dostlarınızın yazdıklarınızdan haberdar olmalarını da sağlayabilirsiniz. Yeni ve etkileyici bir not tutma uygulaması olan Flava'yı kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Flava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
30.4 MB DOSYA BOYUTU

Flava kullanıcıların yaşadıkları önemli anları kaydedebilecekleri işlevsel bir günlük tutma uygulamasıdır.

Flava temel olarak kişisel günlük uygulaması olarak düşünülebilir. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde sorunsuzca kullanılabiliyor. Flava’yı kullanarak kıymetli anlarınızı not edebilir ve onları ölümsüz kılabilirsiniz.

Flava’nın en dikkat çekici yanlarından bir tanesi de kullanıcılara aldıkları notlara ses kayıtları, fotoğraflar ve hatta lokasyon bilgilerini ekleme şansı vermesi. Bu sayede gittiğiniz yerleri ve bu yerlerde yaşadığınız deneyimleri not ederken fotoğraflar ekleyebilir ve onları daha zengin bir hale getirebilirsiniz.

Uygulamaya kaydettiğiniz notları farklı cihazlar arasında senkronize edebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir problem yaşama ve onları kaybetme riskine karşı önlem almış olursunuz. Bu özelliği aynı zamanda sevdiğiniz kişilerle notlarınızı paylaşma amacıyla da kullanabilirsiniz. Örneğin sevgilinizin cihazını ve kendi cihazınızı senkronize edebilir, bu sayede ortak bir günlük oluşturabilirsiniz.

Hayatınızın önemli ve iz bırakan anlarını kaydedebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Flava’yı mutlaka denemelsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Not Defteri+

    Not Defteri+ pratik bir not alma uygulamasıdır
  • Xodo

    Xodo, bulut desteği sunan ücretsiz ve kaliteli bir pdf uygulamasıdır.
  • Prezi

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sunum hazırlama uygulamasıdır.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • DropTask

    DropTask uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan projelerinizi, ekibinizi ve görevlerinizi kolayca yönetebiliyorsunuz.
  • Microsoft OneNote

    OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.
  • ScanWritr

    ScanWritr sayesinde Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca belge tarama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Adobe Connect

    Adobe Connect APK ile Android ve iOS cihazınızda toplu seminerlere katılabilirsiniz.