Flavors.me

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,279 TOPLAM İNDİRME

Flavors.me hem bloglarınızı hem de sosyal medya hesaplarınızı tek bir sayfaya bağlayarak birkaç adımda kişisel web sitenizi oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Kişisel tanıtımınız için web sitesi yapmak istediğinizde blog uygulamalarını kullanmak ya da web sitesi hazırlamaya çalışmak hem zahmetli hem de pahalı oluyor. Çünkü pek çok blog uygulamasını tam olarak istediğiniz özelliklere entegre etmek ekstra özellikler gerektiriyor. Flavors.me bu aşamada hem bloglarınızı hem de sosyal medya hesaplarınızı tek bir sayfaya bağlayarak birkaç adımda kişisel web sitenizi oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Flavors.me kullanarak bir yandan sosyal medya hesaplarınızda yaptığınız yayınları kolayca kişisel sayfanızdan da yayınlayabilir, aynı zamanda blog girdilerinizin düzenli olarak yine kişisel sayfanızda yer almasını sağlayabilirsiniz. Her şey otomatik olarak Flavors.me tarafından halledildiği için bir kez ayarlarınızı tamamladığınızda bir daha web sitenizi düşünmenize de gerek kalmıyor.

Neredeyse bütün sosyal medya uygulamalarındaki yayınlarınızı toplayabilen Flavors.me’de kendi alan adınızı kullanmak isterseniz de cüzi denilebilecek bir ücret ödeyerek tüm özelliklere ulaşabilirsiniz.

Ayrıca gerçek zamanlı istatistik verilerini kullanarak dilediğiniz zaman aralığında web sitenizi görüntülemiş olan kişilerin davranışlarını ve en çok hangi içeriğinizin ilgi çektiğini de kolayca görebilirsiniz.

Flavors.me’de sayfanızı kişiselleştirebilmeniz için bütün araçlar oldukça pratik bir şekilde yerleştirilmiş. Arkaplan seçeneklerinden sayfa yerleşimine, fontlara, renklere, alanlara kadar neredeyse her şeyi özelleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast.com

    Fast.com, Netflix'in internet hız testi sitesi.
  • Form Builder

    Form Builder'i kullanarak internet sitenize koyabileceğiniz çeşitli formlar oluşturun.
  • Instapaper

    Instapaper ile internet sayfalarını daha sonra okumak üzere daha sade bir formatta kaydederek çevrimdışı olarak okuyabilirsiniz.
  • PokeVision

    PokéVision, oyuna girmeden çevrenizde ya da herhangi bir yerde hangi Pokémonların olduğunu sizlere gösteren bir internet uygulamasıdır.
  • Speedtest.net

    İnternet hızınızın ne düzeyde olduğunu ölçmek istiyorsanız Speedtest uygulamasını kolayca kullanabilirsiniz.
  • Free QR Code Generator

    Free QR Code Generator internet sitesini kullanarak ücretli ve ücretsiz şekilde QR kodları oluşturabilirsiniz.
  • Hangouts

    Hangouts web servisi sayesinde dostlarınızla PC'nizde internet tarayıcınız üzerinden sohbete başlayabiliyorsunuz.
  • Tag Galaxy

    Tag Galaxy adlı internet servisi yardımıyla internet üzerinden milyonlarca resme kolaylıkla ulaşabilirsiniz.