Fleet Combat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Okyanus savaşlarına katılacağız.

Okyanusların en popüler ve çağdaş deniz savaşlarını konu olan Fleet Combat 2 aksiyon dolu yapısı ile yavaş yavaş geniş kitlelere doğru yayılmaya devam ediyor.

60 farklı heyecan verici savaşın yer aldığı yapım da 5 farklı okyanus yer alıyor. Her okyanusta farklı özellikler ve içerikler yer alırken yapılan savaşlar aksiyon bakımından oyuncuları tatmin edecek.

50 farklı savaş gemisi eşliğinde birbirinden farklı savaşlara katılacağımız yapım içerisinde orta dereceli grafik açıları eşliğinde basit kontroller yer alıyor. Buzulların erimesinden ve manyetik alanların ortaya çıkması ile dünya daha yaşanmaz bir hale gelirken bu tehlike toplumları da karşı karşıya getiriyor.

Aksiyon bakımından oldukça zengin olduğu ifade edilen yapım da 90 farklı silah modeli de oyunculara sunuluyor. Oyuncular bu silahlar ile gemilerini donatarak daha etkili hale getirebilecekler.

Görkemli dünya haritasına da sahip olan başarılı oyun da hem saldırı hem de savunma taktikleri uygulayabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Fleet Combat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
88.8 MB DOSYA BOYUTU

Okyanus savaşlarına katılacağız.

Strateji oyunları arasında deniz savaşlarının en başarılı oyunu olarak adından söz ettiren Fleet Combat 2 aksiyon yüklü oynanışı ile oyuncuları tatmin etmeye devam ediyor.

Mobil platformda oyunculara en gerçekçi ve en çağdaş deniz savaşlarını deneyimleme fırsatı veren Fleet Combat 2’de 90 farklı silah modeli, 5 farklı okyanus, 60 farklı savaş ve daha fazlası oyunculara sunuluyor.

50 farklı savaş gemisi ile oyuncular hem saldırı hem de savunma stratejileri yapabilecekleri oyun içerisinde adeta aksiyona doyacaklar.

Ayrıntılı savaş sahnelerinin de yer aldığı oyun da savaş aktörleri oldukça çok olacak. Savaşlar hiç olmadığı kadar gerçekçi ve başarılı bir şekilde oyunculara gösterilecek. Farklı silah ve gemi modellerinin kilitli olduğu oyunda, başarılı savaşlar yaparak bu kilitleri açabilecek ve kullanabileceğiz.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen başarılı yapım şuana kadar aldığı incelemelerde başarısını da gözler önüne serdi.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fleet Command II: Battleships & Naval Blitz

    Gerçek zamanlı olarak denizlerde gemi savaşlarına katılacağız.
  • Fleet Combat

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Atari Combat: Tank Fury

    Atari Combat: Tank Fury Android İndir: Farklı türleri harmanlayan askeri mobil oyun
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Atlantic Fleet Lite

    Gemilerle ve uçaklarla düşmana karşı saldırılar düzenleyebileceğiniz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Combat Soldier

    Gerçek zamanlı FPS oyunu oynayacağız.
  • Building the China Wall 2

    Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Castle Defense 2

    Gerçek zamanlı kule savaşların katılacağız.