Flick Quarterback 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.

Full Fat’ın başarılı mobil oyunları arasında yer alan Flick Quarterback 19 iki farklı mobil platformda oynanmaya devam ediyor.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve sürükleyici bir yapıya sahip olan Flick Quarterback 19 ücretsiz olarak yayınlandı. Oyuncuları Amerikan futbol dünyasına götürecek olan mobil oyunda yeni bir sezona katılacak ve benzersiz zorlu maçlara dahil olacağız. HD kalitesindeki grafik açıları ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunacak olan yapımda 32’den fazla takım yer alacak. Oyuncular bu takımlardan seçim yapacak ve çeşitli seçenekler ile bu takımları kişiselleştirebilecekler.

Gerçekçi bir maç deneyimi sunacak olan yapımda stadyumdaki gerçekçi taraftar tezahüratları maçları daha zorlu ve daha iyi bir hale getirecek. Basit kontrollere sahip olan oyunda farklı oyun modlarını da deneme fırsatı elde edeceğiz. Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyun iki farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Flick Quarterback 19

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
143.9 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan futbol dünyasına giriş yapacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Flick Quarterback 19 ücretsiz olarak yayınlandı.

Full Fat imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda Amerikan futbolunu daha yakından tanıma fırsatı elde edecek ve sürükleyici bir atmosfer ile karşılaşacağız. Gerçekçi grafik açılarına sahip olan mobil oyunda taraftar tezahüratları oyuncuların beğenisini kazanacak.

32’den fazla takımın yer aldığı mobil oyunda dilediğimiz takımı seçecek ve o takım ile liglere, kupalara katılacağız. Çeşitli karakter seçeneklerine de sahip olan yapımda kendi oyuncumuzu takım içerisine yerleştirebilecek ve onu oynatabileceğiz. Sezgisel kontrollere sahip olan yapımda oyuncular birbirinden zorlu maçlarda yer alacaklar.

Gerçekçi stadyum atmosferi ile Amerikan futbol maçları nefes kesici olacak. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım Google Play’de 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip. 1 milyondan fazla oyuncuya sahip olan oyun kitlesini genişletmeye devam ediyor.

 İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • All Star Quarterback 19

    Amerikan futbolu maçlarına katılacağız.
  • Flick Quarterback

    Flick Quarterback, kaliteli görsellere sahip Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Flick Kick Field Goal Kickoff

    Amerikan futbol oyunu oynayacağız.
  • Flick Shoot Uk

    Zorlu turnuvalarda yarışacağınız ve farklı antrenmanlar yaparak kendinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Elifoot 19

    Eğlenceli bir menajerlik deneyimi yaşayacağız.
  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Rugby Nations 19

    Amerikan futbol maçlarına da katılma fırsatı elde edeceğiz.