Flick Soccer 17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Flick Soccer 17, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz serbest vuruş oyunları arasında.

Flick Soccer 17, içerisinde farklı modları barındıran serbest vuruş atma oyunu. Boyutuna göre harika görsellere sahip diyebileceğimiz spor oyununda etkili defans oyuncuları ve panter kaleciyi aşarak golü bulmamız gerekiyor ancak sadece golle süslemek yeterli olmuyor. Topu istenen köşeye istenildiği şekilde göndermemiz gerekiyor.

Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz futbol oyununda açık olarak gelen 5 mod yer alıyor. Uzman, Hızlı Şut, Meydan Okuma, Engel Çubuğu ve Parçala modları arasından hangisini seçersek seçelim serbest vuruş kullanıyoruz ancak hepsinde amacımız ayrı.

Uzman modunda topu gösterilen hedeflere çarptırarak puan toplamamız, Hızlı Şut modunda 40 saniye içinde olabildiğince hedefi vurmamız, Meydan Okuma modunda serbest vuruşları bir profesyonel gibi kullanarak altın madalyanın sahibi olmamız, Engel Çubuğu modunda kale direklerinde görünen puan – zaman kazandırıcı objeleri vurmak, Parçala modunda ise kalenin belli bölgelerine vuruş yapmak. Hepsinde zorluk düzeyi dolayısıyla da heyecan artıyor.

Erkan Calp

Flick Soccer 17

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Flick Soccer 17, iOS cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz serbest vuruş atma oyunları arasında.

Flick Soccer 17, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız futbol oyunu. Serbest vuruş atmadaki ustalığınızı göstermenizi isteyen oyunda hepsi kolaydan zora doğru ilerleyen 5 farklı mod bulunuyor.

Küçük ekranlı telefonda da rahatlıkla oynanabilecek, vakit geçirmek için birebir spor oyunları arasında Flick Soccer 17. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabildiğimiz futbol oyununda maçlara çıkmak yerine serbest vuruş atıyoruz.

Oyuncunun yerine geçerek hem defans oyuncularını hem de kaleciyi geçip topu istenen noktaya göndererek ilerliyoruz. Topu göndereceğimiz nokta moda göre farklılık gösteriyor. Bazen belli bir süre içerisinde topu hedeflere çarptırmamız gerekirken, bazen kale direklerinde beliren nesneleri vurmamız, bazen de hareketli hedeflere nokta atışı yapmamız gerekiyor. Tüm modlar çok kolaydan başlıyor, oynanmayacak derecede olmasa da zora doğru gidiyor. Dilediğimiz moddan oynamaya başlayabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Soccer 3D

    Flick Soccer 3D ücretsiz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer Brazil

    Android cihazlar için dünya kupasına özel Flick Soccer oyunu.
  • Flick Soccer France 2016

    Flick Soccer France 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Flick Soccer 15

    Flick Soccer 15, Android ve iOS platformlarında yeni çıkan eğlenceli ve mükemmel grafiklere sahip olan bir frikik atma oyunu.
  • Flick Champions Winter Sports

    Flick Şampiyonasında ulusunuzu seçin ve 8 farklı kış sporunda rakiplerinizle yarışın.
  • Flick Basketball

    Flick Basketball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.
  • Flick Kick Goalkeeper

    Flick Kick Goalkeeper, oyununda bir kaleci olarak takımınızı kurtarmanız gerekiyor.
  • Flick-n-Score

    Flick-n-Score ile boş zamanınızı güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz