3D Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,863 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Flick Tennis, gerçekçi kontrol mekanizması ve etkileyici 3 boyutlu grafiklere sahip olan eğlenceli bir Android tenis oyunudur.

3D Tennis, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tenis oyunlarından bir tanesidir. Eğer spor oyunları yada tenis oyunu oynamayı seviyorsanız 3D Tennis'i mutlaka denemelisiniz.

Oyunun en etkileyici özelliği ise 3 boyutlu grafiklere sahip olması diyebilirim. Uygulama mağazası üzerinde 3 boyutlu grafiklere sahip çok fazla tenis oyunu bulunmuyor. Ucuz ve kalitesiz görünen 2 boyutlu tenis oyunları ile karşılaştırdığımızda, 3D Tennis 3 boyutlu grafikleriyle rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır. Fakat oyunun vurgulanması gereken tek özelliği 3 boyutlu grafikler değil elbette. Oyundaki kontrol mekanizması da oldukça dengeli ve rahat. Eğer daha önce mobil cihazlarınız üzerinde bir tenis oyunu oynadıysanız karakterinizin kontrolünün ne kadar zor olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur. Fakat 3D Tennis oyununda karakterinizin hareketleri ve kontrolü oldukça rahat.

Oyunda ücretsiz olarak seçebileceğiniz bir çok tenisçi bulunmaktadır. İstediğiniz tenisçiyi seçerek ister hızlı oyun ile hemen oynamaya başlayabilir, isterseniz de dünya turu moduna girerek farklı oyun modlarını deneyebilirsiniz.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi tenis oyunlarından biri olan 3D Tennis'i ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

3D Tennis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Flick Tennis eğlenceli bir teniz oyunudur

Flick Tennis mobil cihazlarınızın dokunmatik kontrolleri yardımıyla oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Flick Tennis kendine has bir hikayeye sahip olan bir mobil tenis oyunu. Oyunda aslında bir çizgiroman kahramanının yerine geçmekteyiz. Oyunda yönettiğimiz kahraman kolej ligindeki en iyi teniz oyuncu olma konusunda iddialıdır ve bu iddiasını gerçekleştirmek için herşeyi göze almıştır. Bu nedenle kahramanımız mücadelesi boyunca birçok mutluluk yaşayacak, bir o kadar da üzülecektir.

Flick Tennis spor oyunlarında genelde eksik olan hikaye ve amaç kısmını iyi dolduran bir oyun. Oyunun bu yapısı sayesinde oyunun kahramanının yerine kendinizi koyarak daha istekli bir şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz.

Flick Tennis gerçekçi oyun sistemi ve kolay kontrolleriyle hoşunuza gidebilecek bir oyun. Mobil cihazlarınızda isterseniz tek başınıza isterseniz diğer oyuncularla oynayabileceğiniz Flick Tennis'i dilereniz aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınıza karşı da oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Tennis Pro 3D

    Tennis Pro 3D, Android tablet ve telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir tenis oyunu.
  • Virtual Table Tennis 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz masa tenisi oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Ultimate Tennis

    Ultimate Tennis zengin içeriğe ve güzel grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur
  • Virtua Tennis Challenge

    Virtua Tennis Challenge, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı tenis oyunu.
  • Tennis Champs Returns

    Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur