Flight 787

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
2,305 TOPLAM İNDİRME

Flight 787, Android platformunda oynanabilen bir simülasyon oyunudur.

Flight 787, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir uçak simülasyonudur.

Türk oyun geliştiricisi İdris Çelik tarafından hazırlanan Flight 787 - Advanced, gerçek uçak uçurma keyfini Android kullanıcılarına ulaştırıyor. Ancak oyunu mobil cihazlarınız üzerinden açabilmek için en az 2GB RAM ve dört çekirdekli bir işlemciye sahip olmanız gerekiyor. Bunun sebebi ise böylesine ayrıntılı bir yapımın, daha düşük sistemler üzerinde yeterli perforamansı sağlayamaması. 

Oyunda B737, B787, B747, A400M, A380, MD-11, F16 ve UH-1Y helikopterini uçurabiliyorsunuz. Her uçak türü için ayrı görevler bulunuyor ve 25'e kadar çıkan görev sayılarının hepsini sekizden fazla kamera açısıyla oynayabiliyorsuz. Üç boyutlu grafiklerle hazırlanan oyun, gerçek bir uçuş deneyimini sizlere sunmaya hazırlanıyor. Oyunda seyir bilgilerinden, yakıt durumuna kadar dikkat etmeniz gereken onlarca ayrıntı yer alıyor ve bütün bu ayrıntılar, işin gerçekçiliğini bir üst seviyeye daha çıkarıyor.

Ramazan Tugay Kahraman

Flight 787

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME

Flight 787, iPhone ve iPad için uçak simülasyon oyunudur.

Flight 787, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir uçak simülasyon oyunudur. 

Türk oyun geliştiricisi İdris Çelik tarafından yapılan Flight 787 - Advanced, iOS platformunda oynayabileceğiniz en iyi uçak simülasyonlarından bir tanesi. Ancak oyunu çalıştırmak için iPhone 6 ve üzerinde bir telefonunuz ya da iPad Air sonrası bir tabletiniz olması gerekiyor. Oyunda yer alan ayrıntılar ve yüksek grafik seviyesi sebebiyle, diğer telefon ve tabletlerin Flight 787'yi çalıştırması mümkün görünmüyor. 

B737, B787, B747, A400M, A380, MD-11, F16 ve UH-1Y Helikopter kullanabiliyoruz. Her cihaz için özel olarak tasarlanan kokpitler yer alıyor ve uçağına göre kontrol sistemi de değişiyor. Oyun boyunca, uçağın her ayarı ile ilgilenmeniz, hava koşullarından yakıt durumuna kadar her noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. Detaylı bir oyun olması sebebiyle konuya ilgi duyanların kesinlikle ilgisini çekecek oyunların başında geliyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • Airplane Flight Mania 3D

    Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Airplane Flight Mania 3D ne yazık ki beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • V22 Osprey Flight Simulator

    V22 Osprey Flight Simulator gerçekçi bir uçuş simülatörüdür
  • Flight Unlimited 2K16

    Flight Unlimited 2K16, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi uçuş simülatörü oyunu.