Flight Pilot Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
547 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Flight Pilot Simulator 3D, uçak simülasyonları oynamaktan keyif alan bünyelerin ihtiyacı olan şey!

Flight Pilot Simulator 3D, uçak simülasyonu oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin Android cihazlarına tamamen ücretsiz olarak indirebilecekleri oyunlardan bir tanesi.

Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen son derece kaliteli görsellere ve oyun yapısına sahip olan Flight Pilot Simulator 3D kısa sürede favorileriniz arasına girebilecek düzeyde bir yapım.

Uçaklara, uçmaya ve uçak oyunlarına ilgi duyan herkes tarafından sevileceğini düşündüğümüz bu oyunda bizler çeşitli görevler ve senaryolar veriliyor. Bu görevler esnasında askeri uçaklardan yolcu uçaklarına uzanan çeşitlilikte farklı türden uçakları kullanma şansına sahip oluyoruz. Görev ve uçak çeşitliliği oyunun monotonlaşmasına engel oluyor ve bu sayede daha uzun süre boyunca zevkle oynanmasını sağlıyor.

Oyunun en güzel yanlarından birisi de internet bağlantısını kullanmaması. Seyahatte, otobüs beklerken veya kısa molalarınızda Flight Pilot Simulator 3D'yi büyük bir keyifle oynayabilirsiniz. Oyundaki kontrol mekanizması birazcık alışkanlık gerektiriyor. Çok karışık olmadığı için oynamaya başladıktan birkaç dakika sonra tamamen alışmış olursunuz diye düşünüyoruz.

Genel olarak başarılı bir uçuş simülasyonu olarak nitelendirebileceğimiz Flight Pilot Simulator 3D, kategorisinin en iyiler arasında rahatlıkla girebilecek kalitede.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight Simulator 3D

    Profesyonel bir pilot gibi uçun ve seyahatlerinizi gerçekleştirin.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Flight Pilot APK

    Flight Pilot Simulator APK, gerçek uçakları kullandığınız uçuş simülatörü oyunu. Android uçak oyununda özgürce uçabilir veya görevlere katılabilirsiniz.
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Helicopter Flight Simulator 3D

    Helicopter Flight Simulator 3D, helikopter sürerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android helikopter simülasyonu.
  • Flight Simulator: RC Plane 3D

    Flight Simulator: RC Plane model uçaklarla ilgilenmekten keyif alan oyunseverlerin seveceği türden bir oyun.
  • Real Airplane Flight 3D Simulator

    Kemerlerinizi bağlayın ve uçuşa başlayın.