Flight Unlimited 2K16

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Flight Unlimited 2K16, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi uçuş simülatörü oyunu.

Flight Unlimited 2K16, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli grafik ve en gerçekçi oynanışa sahip uçuş simülatörü oyunu.

San Francisco, Las Vegas, İsviçre semalarında gün batımını izleyerek uçmanın keyfini sürmenin yanı sıra Alcatraz’daki mahkumları kurtarmak, İsviçre Alp’leri üzerinde gözlem uçuşu veya Golden Gate Köprüsü’ne iniş yapma ve daha nice görev bazlı uçuşlar yaptığınız oyunda gerçekçilik – bir mobil oyun için – tepe noktada diyebilirim. Gerek uçakların modellemeleri, gerek hava koşullarına göre değişen gökyüzünün görünümü, gerekse de uçuş anı tek kelimeyle harika. Gerçekten de geliştiricinin belirttiği gibi konsol kalitesinde.

Her biri ayrı uçma deneyimi sunan 14 farklı uçak ve aralarında Alcatraz, Golden Gate Köprüsü, AT&T Park, Oracle Arena’nın da bulunduğu bilindik yerlerde uçma deneyimi yaşatan oyunda göze çarpan her detayın ayarlamasını da yapma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Flight Unlimited 2K16

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Flight Unlimited 2K16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçuş simülatörüdür

Flight Unlimited 2K16 eğer gerçekçi bir uçuş tecrübesi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil uçuş simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir uçak oyunu olan Flight Unlimited 2K16'da oyunculara gerçekçi uçuş mekanikleri ile gerçek dünyadaki mekanlar üzerinde uçma imkanı veriliyor. 500 kilometrekarelik bir alanı kapsayan bir uçuş alanı içeren Flight Unlimited 2K16'da oyuncular dilerlerse senaryo modunda belli görevleri gerçekleştirmeye çalışıyorlar, dilerlerse serbest uçuş yapabiliyorlar.

Flight Unlimited 2K16'da oyuncular motor arızaları ve açılmayan kanatlar gibi kaza senaryoları oluşturabiliyorlar ve bu zorlu şartlar altında uçaklarını kaza yapmadan yere indirmeye çalışabiliyorlar. Oyundaki haritalar uydu fotoğraflarından oluşturuluyor. 4K çözünürlükteki uydu fotoğrafları ile San Francisco, Las Vegas ve İsviçre gibi bölgeler gerçeğe uygun bir şekilde yaratılıyor.

Flight Unlimited 2K16 içerisinde farklı hava şartlarında ve 24 saatlik gece - gündüz döngüsü içinde uçuş yapıyoruz. 13 uçak modelinin yer aldığı oyunda uçakların kokpitleri de yüksek detaylı bir şekilde oyuna aktarılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight 787

    Flight 787, Android platformunda oynanabilen bir simülasyon oyunudur.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Airplane Flight Mania 3D

    Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Airplane Flight Mania 3D ne yazık ki beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor.
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Sea Harrier Flight Simulator

    Sea Harrier Flight Simulator gerçekçi bir uçuş simülasyonudur