Fling!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli ve farklı bir bulmaca oyunu deneyimi sunan Fling!'de renkli topları oyun tahtasının dışarısına itmeye çalışıyoruz.

Fling! Android ve iOS cihazlar için üretilmiş ücretsiz bir bulmaca oyunudur. Her ne kadar basit bir yapı üzerine kurulmuş olsa da eğlenceli ve zihin zorlayıcı bölümleriyle dikkat çekiyor.

Her yaştan oyunsevere hitap eden Fling!'de 10.000 adet bulmaca bulunuyor. Her biri farklı bir çözüme sahip olan bu bölümlerin zorluk seviyeleri, diğer bulmaca oyunlarında olduğu gibi giderek artmakta. 35 farklı zorluk seviyesine paylaştırılmış bu bölümlerde, renkli topları ekranın dışına atmaya çalışıyoruz.

Her bölümün kendine has ve tek bir çözüm yolu olduğu için yapacağınız hamleleri dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekiyor. Fling! dört farklı oyun moduyla karşımıza çıkıyor; free-play, arcade, challenge ve frenzy. Free-play modunda bölümleri bitirmeye çalışıyoruz. Bitirdiğimiz bölümlere daha sonra geri dönebilme şansına da sahibiz. Arcade modunda zamana karşı yarışıp, challenge modunda ise belli bir zaman diliminde çözebileceğimiz kadar bulmaca çözmeye çalışıyoruz. Frenzy modunda ise sürekli olarak renkli topları tahtanın dışıarısına atmaya çalışıyoruz.

Oyunda skolarınız paylaşabileceğiniz sosyal medya desteği de unutulmamış. Yerel ve global skor tablolarında kendinize yer edinmek istiyorsanız bölümleri kısa sürede ve doğru bir şekilde tamamlamalısınız.

Siz de bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyor ve ücretsiz bir oyun arıyorsanız Fling!'e göz atmanızı öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Fling!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Fling!'de binlerce zorlu bulmaca sizleri bekliyor.

Fling! Android ve iOS platformlarında oynanabilecek heyecanlı ve zihin zorlayıcı bir bulmaca oyunudur. Bulmaca oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğüm oyunda 10.000 adet bulmaca bulunuyor. Her biri bir diğerinden farklı olan bu bölümler, akıllıcı tasarlanmış yapılara sahipler ve hepsinin farklı bir çözümü bulunmakta.

Oyunda tamamlamanız gereken 10.000 bulmaca, 19 farklı zorluk seviyesine pay edilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Tahmin ettiğiniz gibi oyun kolay bölümlerle başlıyor ve zora doğru devam ediyor. Tüm bunlara ek olarak Fling!'de birçok farklı oyun modu bulunuyor.

Serbest oyun modunda ana bölümlerden ilerlemeye çalışıyoruz. Çözdüğümüz bölümlere daha sonra geri dönüp bu bölümleri tekrar tamamlayabiliyoruz. Challenge modunda ise bölümleri verilen süre içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz. Arcade modunda ise zamana karşı yarışıyoruz ve çözebileceğimiz kadar bulmaca çözmeye çalışıyoruz. Bölümler sırasında çalan müzikler de oyundan aldığımız keyfi artırıyor.

Bölümlerden aldığınız puanları global ve yerel puan tablolarında payalşma şansına da sahipsiniz. Oyunu beğenirseniz ücretli versiyonu satın alabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fling Fighters

    Fling Fighters, ilginç karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu.
  • Fling

    Fling uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan yakın dostlarınıza fotoğraf ve videolar gönderebilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.