Flip Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Miniclip'in kaykay oyunu

Flip Skater (Top Skater), Miniclip’in kaykay severler için hazırladığı Android oyunu.

Kimseyle yarışa girmeden halfpipe’larda hünerlerimizi sergiliyoruz. Nose Grab, Rocket Air, Frontside Airs ve diğer popüler kaykay hareketlerini yapabildiğimiz oyunda dünyanın en iyi kaykaycısı olduğumuzu gösteriyoruz. Kaykay oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim.

Android platformunda ücretsiz birçok kaykay oyunu mevcut. İçlerinde dünyaca ünlü kaykaycıların resmi oyunları bile var. Flip Skater adlı oyunda gerçek kaykaycılar, gerçek kaykay pistleri yer almıyor ve online meydan okumalara girmiyoruz ancak oynaması son derece keyifli; boş zamanlarda kafa dağıtmak için oynanabilecek güzel bir oyun. Miniclip’in hazırladığı kaykay oyununda halfpipe Türkçe adıyla rampalarda hünerlerimizi sergiliyoruz. Başta da dediğim gibi kaykaycıların etkileyici hareketlerini oyunda yapabiliyoruz ancak puan topladıkça hareketlerin zorluğu artıyor. Bu arada manzara süper. Miami Beach’den Baykal Gölü’ne etkileyici yerlerde farklı rampalar sunan pistlerde kayıyoruz.

Erkan Calp

Flip Skater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
241 MB DOSYA BOYUTU

Miniclip bu sefer kaykay oyunuyla karşımızda.

Flip Skater, Miniclip tarafından geliştirilen kaykay oyunu. Dünyaca ünlü kaykaycıların mobil platforma çıkan resmi oyunları kadar gerçekçi değil ancak oynaması son derece keyifli. Miami Kumsalı ve Baykal Gölü dahil birçok etkileyici manzara sunan yerlerde rampalı pistlerde yeteneğinizi sergiliyorsunuz. Kaykay oyunlarını seviyorsanız kesinlikle indirin. iOS tarafında da ücretsiz!

Mobil platformda çok daha gerçekçi oynanış sunan ve içeriği zengin kaykay oyunu mevcut ancak Miniclip’in Flip Skater (Top Skater) adını verdiği kaykay oyunu kadar kolay kontrol sistemine sahip, kimseyle yarışa sokmayan hem de etkileyici grafikleri olanı yok. Hem iPhone hem de iPad’de rahat, keyifli oynanış veren Flip Skater’da halfpipe yani rampalarda tüm bildiğiniz hareketleri yaparak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Puan yükseldikçe daha zorlu hareketler yapmanız isteniyor. Nose Grabs, Rocket Airs, Frontside Airs gibi kaykaycıların şekil hareketlerini yapıyoruz.

Flip Skater Özellikleri:

  • Etkileyici manzaralar
  • Muhteşem kaykaylar
  • Gerçek hareketler
  • Geliştirilebilir farklı karakterler

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Extreme Skater

    Extreme Skater, Miniclip'in ücretsiz kaykay oyunu.
  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur
  • Faily Skater 2

    Kaykay oyunu Faily Skater 2, Android Google Play'de!
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Nyjah Huston: #SkateLife

    Ünlü kaykaycının resmi mobil oyunu
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Skateboard FE3D 2

    Popüler kaykay oyunu yenilendi!