Flip the Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Mobilde en çok oynanan ateş etme oyunları arasında

Flip the Gun, silahların geri tepmesini hissettiren, ateş ederek mümkün olan en yüksek seviyeye ulaşmaya çalıştığınız eğlenceli bir mobil oyun. Tam zaman geçirmelik bir oyun diyebilirim. Sağa sola ateş ederek altınları toplamaya çalışıyorsunuz lakin merminizin bitmemesi için uğraş sarf etmeniz gerekiyor. Refleksleri coşturan eğlence dozu yüksek bir mobil oyun karşımızda!

Voodoo’nun 1 milyon indirmeye alan ateş etme oyunu Flip the Gun, karşınıza herhangi bir düşman çıkarmıyor. Tek yaptığınız sağa sola ateş ederek olabildiğince yükselmek. AWP, tabanca, uzay silahı, otomatik silahlar, bazuka gibi farklı türde; daha da güzeli ateş ettiğinizi hissettiren silahlarınız mevcut. Sürekli sıkarak yukarı çıkıyorsunuz lakin arada çıkan mermileri almanız gerekiyor. Gaza gelip birkaç atışta merminizi harcamamanız yüksek puan alabilmeniz açısından önemli.

Flip the Gun Özellikleri:

  • 15 etkileyici silah
  • Benzersiz oyun mekanikleri
  • Popüler oyun ve filmlerden silahlar

Erkan Calp

Flip the Gun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Süper eğlenceli ateş etme oyunu

Flip the Gun, iOS platformunda karşımıza çıkan, capcanlı neon stili grafikler sunan ateş etme oyunu. Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemine sahip olmasıyla iPhone’da her yerde açıp oynayabileceğiniz türde, can sıkıntısına birebir süper eğlenceli bir oyun.

Boş zamanlarda, arkadaşınızı beklerken veyahut toplu taşımada zaman geçirmek için oynayabileceğiniz tarzda basit ancak keyifli bir simülasyon oyunu Flip the Gun. Oyunda keskin nişancı tüfeği AWP ve tabanca ile boş boş, sürekli sıkarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Aralarda otomatik silahlar ve bazuka coşkuyu veriyorsunuz. Ateş ederek tepe noktaya çıkmaya çalışıyorsunuz ancak mermileri ve altınları da toplamanız gerekiyor. Merminiz bitince oyuna veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flip Trickster

    Parkur sporcularının yerine geçin.
  • Silah Oyunları APK

    Silah Oyunları APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir atış poligonu simülatörüdür. İnternetsiz silah oyunları arayanlara tavsiyedir.
  • Sniper Camera Gun 3D

    Sniper Camera Gun 3D, Sniper silahınızı alıp dünya üzerinde gezinerek hem fotoğraf çekip hem de ateş edebileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android simülasyon oyunu.
  • House Designer Fix & Flip APK

    House Designer Fix & Flip APK, ev tasarımı oyunu. Ev iç tasarım APK Android oyunu arayanlara tavsiyemizdir.
  • Flip Range

    Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Desperate Housewives: The Game

    Çözülmeyi bekleyen gizemli olaylarıyla dikkat çeken bir simülasyon oyunu
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.