Flippy Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni oyununda jetski ile yarışlara giriyoruz.

Flippy Race, jetski kullandığınız su yarış oyunu. Ketchapp’ın olmasıyla Android platformunda öne çıkan yarış oyununda 25 oyuncuyu geride bırakmak için mücadele ediyorsunuz. Sonda başladığınız yarışları birinci tamamlamak zorundasınız. Yarışları tamamlamak da yeterli değil; verilen görevleri de yerine getirmeniz gerekiyor. Yarış oyunlarını seviyorsanız, basit görselli, kontrol kontrollü jetski oyununa bir şans verin derim.

Ketchapp’ın tüm oyunları gibi kısa sürede bağımlısı olacağınız, çok sefer baştan başlayıp hırslanacağınız bir oyun Flippy Race. 50MB altı boyutuna rağmen göze hoş gelen capcanlı grafikler, animasyonlar sunan yarış oyununda jetski kullanıyorsunuz. Jetski ile havada süzülüyor, rakiplerinizi saf dışı bırakıyor, engelleri çeviklikle geçiyor, birinciliği alarak kupayı evinize götürüyorsunuz. 25 kişiyle yarışıyorsunuz. Pistler de çok uzun değil ve tek turda yarışı tamamlıyorsunuz. Dolayısıyla hata yapma lüksünüz yok. Yarışı birincilikle tamamlamak kadar görevleri (2 kez bitiş çizgisine ulaş, 80 takla at, 5000 coin kazan gibi) tamamlamak da önemli. Görevler elmas kazandırıyor. Elmaslarla da yeni jetski ve teknelerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

Flippy Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
154.4 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp'ın yeni oyununda su yarışlarına giriyoruz.

Flippy Race, su yarış oyunlarını sevenlerin keyifle oynayacağı, başından zor kalkacağı bir mobil oyun. Görselleri günümüz oyunlarına göre biraz basit kaçsa da ufak boyutu kolay kontrol sistemiyle her yerde oynayabileceğiniz süper zevkli bir jetski yarış oyunu.

Vaktin geçmek bilmediği anlarda telefonda oynamalık basit oyunlardan biri Flippy Race. İster iPhone ister iPad’de oynayabileceğiniz su yarış oyununda rakiplerinize karşı birincilik elde etmeye çalışıyorsunuz. Evet, bu yarış oyununda yarışı üçüncü, ikinci tamamlama lüksünüz yok. 25 rakip arasından sıyrılıp bitiş çizgisine birincilikle ulaşmalısınız. Tabii ki; bu kolay değil. Rakiplerin çok iyi yarışması bir yana pistlerde birçok set ve rampa var. Setlere çarparsanız hızınız kesiliyor ancak yarışa devam edebiliyorsunuz. Rampadan tepetaklak düşerseniz yarışa veda ediyorsunuz. Yeni jet ski ve yarış teknelerinin kilidini açmak için yarış içi görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balls Race

    Hızlı tempolu top yarış oyunu
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Dino Rush Race

    Harika deneyim sunan bir yarış oyunu
  • Om Nom: Roll Race

    Om Nom: Roll Race Android Google Play'de! Kıyasayı yarış; Yuvarlanarak platformdaki tüm şekerleri yiyin.
  • Clan Race

    Mobilde motokros heyecanı!
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu