Flippy Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en zor kaykay oyunu

Flippy Skate, Ketchapp’ın basit ancak çekici görselleri ve oynanışıyla öne çıkan kaykay oyunu. İki boyutlu kaykay oyununda zorluk seviyesi gittikçe yükseliyor. Gerçekçi kaykay oyunlarından hem daha zor ve bağımlılık yapan oynanış sunuyor hem de tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir oyun. İnternet bağlantısı da gerektirmiyor!

İnternetsiz oynama seçeneğiyle gelen kaykay oyunu Flippy Skate, yan bakış kamera açısından oynanış veriyor. Platformdan düşmeden mümkün olduğunca ileri noktaya kaymaya çalışıyorsunuz. Kendiliğinden kayan kaykayı kontrol altına almak için ufak dokunuşlar yapıyorsunuz. Tam çapraz açıda dokunuşu yapamazsanız düşüyor, sil baştan başlıyorsunuz. Tepetaklak olmadan geçtiğiniz her platform 2 puan kazandırırken, elmaslar ekstra kazandırıyor; lakin onları toplamak zor.

Flippy Skate Özellikleri:

  • 20’den fazla kaykay
  • Zorlu oynanış
  • Dinamik ilerleme

Erkan Calp

Flippy Skate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
164.9 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu kaykay oyunu

Flippy Skate, basit görselli bağımlılık yapan mobil oyunların geliştiricisi Ketchapp’ın olmasıyla öne çıkan iki boyutlu kaykay oyunu. Mobil platformdaki kaykay oyunları arasında en zoru diyebilirim. Belki gerçekçi fizikler, gerçek kaykaycılar, online oyun modları yok ama oynadıkça oynamak isteyeceğiniz bir kaykay oyunu. Beceri odaklı mobil oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Mobil platforma çıkardıkları her oyun kısa sürede indirme rekoru kıran Ketchapp’ın yeni oyunu Flippy Skate, bir kaykay oyunu ancak arcade oynanış sunuyor. Kaykaycılar için özel tasarlanmış pistlerde kayıyorsunuz. Belli bir hedefiniz yok, kimseyle yarışmıyorsunuz, düştüğünüz anda puanlarınız siliniyor. Kayarken ne kadar yükseğe ulaşırsanız o kadar iyi. Bu arada platform yapısı sürekli değişiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • Skate Fever

    Eğlence dolu kaykay oyunu
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.
  • Tony Hawk's Skate Jam

    Kaykay süreceğiz.