Flipster for Facebook

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME

Flipster for Facebook, Android kullanıcılarının resmi Facebook uygulaması yerine kullanabilecekleri daha ufak boyutlu bir alternatif Facebook uygulamasıdır.

Flipster for Facebook, resmi Facebook uygulamasında bulunan tüm özellikleri barındırmayan fakat farklı yazı türü ve tema seçenekleri sunan başarılı bir Facebook uygulamasıdır.

Uygulama günlük olarka Facebook'u çok aşırı kullanmayan kullanıcılar için geliştirilen ve orijinal uygulamaya göre yer yer daha efektif bir uygulamadır. Uygulama üzerinde malesef tüm Facebook resmi Android uygulamasında bulunan özellikler bulunmasada, oldukça yararlı ve eğlenceli özellikler bulunuyor.

Uygulamanın en büyük artılarından bir tanesi mesajlaşma uygulamasının içerisine entegre edilmiş olmasıdır. Böylelikle Facebook ve Facebook Messenger uygulamalarını ayrı ayrı kullanmak zorunda kalmazsınız. Diğer güzel özelliği ise Facebook'u farklı renklerde temalar seçerek kullanabilme imkanı. Aynı zamanda yazı türünü de değiştirerek uygulamayı kişiselleştirebiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzü oldukça başarılı ve etkileyici diyebilirim. Fakat uygulama üzerinde ufak tefek düzeltilmesi gerekn problemler de bulunuyor. Bu problemlerin çözülmesi ile muhteşem bir uygulama haline gelebilir.

Eğer standart bir Facebook kullanıcısıysanız Flipster for Facebook'u rahatlıkla kullanarak istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı hiç bir ödemeden kullanabiliyorsunuz. Uygulama içindeki mağazadan satın alabileceğiniz özellikler mevcuttur.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal for Facebook & Twitter

    Metal for Facebook & Twitter, popüler sosyal medya platformları Facebook ve Twitter için tasarlanan daha hafif ve hızlı bir alternatif Android uygulaması.
  • Fast for Facebook

    Fast for Facebook, Facebook hesabınızı yönetebilmeniz hazırlanmış yeni ve ücretsiz bir Facebook istemci uygulamasıdır.
  • Friendly for Facebook

    Android cihazlarınızı kullanarak Facebook hesabınıza Friendly for Facebook'u kullanarak daha güvenli erişebilirsiniz.
  • Privacy Scanner for Facebook

    Privacy Scanner for Facebook, Facebook sayfanızı tarar ve gizliliğinizi korur.
  • Tinfoil for Facebook

    Tinfoil for Facebook, online güvenliğinizi sağlayarak Facebook kullanımı sunan yararlı ve ücretsiz bir Android Facebook uygulaması.
  • Stream for Android

    Stream for Android, alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Facebook uygulaması arıyorsanız deneyebileceğiniz başarılı bir Android Facebook uygulamasıdır.
  • Folio for Facebook

    Folio for Facebook, Android cihazlarınız üzerinde Facebook'u daha hızlı kullanmanızı sağlayan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Lite WebApp For FaceBook

    Facebook'unuz çok mu şarj yiyor? Facebook'un lite uygulaması ile birlikte artık şarj konusunda biraz daha rahatlayabilirsiniz!