Floating Toolbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

Floating Toolbox uygulamasını kullanarak telefonunuzda çeşitli kısayollar oluşturabilirsiniz.

Floating Toolbox uygulamasını Android işletim sistemine sahip telefonunuzdan ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz. Çeşitli telefon özelliklerine ve uygulamalarına kısayol oluşturmanıza imkan veren Floating Toolbox, kullanışlı ve oldukça düşük boyuta sahip bir uygulamadır.

Yaklaşık olarak 1 MB bile olmayan boyutu sayesinde sisteminizi yormayan Floating Toolbox, birçok özelliği sayesinde sizlere keyifli kısayollar oluşturma imkanı sunuyor. Telefonunuzun ana ekranına eklenen bu kısayollar sayesinde istediğiniz her uygulamaya dolaylı yoldan Floating Toolbox'u kullanarak ulaşabiliyorsunuz. 

Floating Toolbox'un ayarlar penceresi de oldukça gelişmiş seçeneklere sahip. Uygulamanın ayarlar bölümü sayesinde istediğiniz kısayola ait titreşim ve animasyon ayarlarını bile yapabiliyorsunuz. Bu özelliğiyle diğer kısayol oluşturma uygulamalarından daha ön plana çıkan Floating Toolbox, telefonlara indirilmeyi oldukça fazla hak ediyor.

Uygulamanın tek sıkıntılı olan noktası ise, kısayolları taşıyan widgetin ekrandan hiç gitmemesi. Yani internet tarayıcınız açıkken bile bu kısayol butonu ekranda kalıyor ve büyüklüğünden dolayı rahatsız edici bir hal alabiliyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Floating Toucher

    Floating Toucher, Android cihazınızda pek çok işi daha rahat yapabilmenize olanak tanıyan bir yardımcı araç uygulamasıdır.
  • Floating Stickies

    Floating Stickies uygulamasında akıllı telefonunuzun ekranına yapışkan not kağıtları ekleyebilmeniz mümkün.
  • ROM Toolbox Lite

    ROM Toolbox Lite, rootlu Android cihaz sahiplerinin kullanarak cihazlarınızı daha da hızlandırabilecekleri araçları içeren önemli ve yararlı uygulamalardan bir tanesi.
  • 3C Toolbox

    3C Toolbox, Android cihazlarınızı rootlayan kullanıcılara yönelik geliştirilen ve içerisinde pek çok gerekli uygulamayı barındıran büyük ve tek bir uygulama.
  • Floating Bar LG V30

    LG V30'un yüzen çubuğunu telefonunuza taşıyın.
  • Floating Touch

    Android telefon ve tabletlerinizdeki işlevlere çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Physics Toolbox Sensor Suite

    Cihazlarınızın sensörlerini kolayca test edebilirsiniz.
  • ROM Toolbox Pro

    Rootlanmış Android telefonlarınızın her noktasını özelleştirmenizi sağlayan bu uygulama ile telefonunuza tam anlamıyla hükmedebilirsiniz.