Flop Rocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
23.6 MB DOSYA BOYUTU

Flop Rocket, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz beceri odaklı bir oyun.

Flop Rocket, iPhone ve iPad cihazlarımıza indirebileceğimiz zorlu bir beceri-aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda karmaşık ve bol koridorlu mağaralarda sıkışmış bir roketin kontrolünü ele alıyoruz ve ona rehberlik etmeye çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz mağaranın uzunluğu 5 kilometre olarak ölçülüyor. Bu da ne kadar zorlu bir görevle karşı karşıya olduğumuz hakkında size fikir verebilir.

Oyunun genel atmosferine ve kontrol mekaniklerine alışması biraz zaman alsa da sonrasındaki süreç gerçekten çok keyifli. Bu tarz beceri oyunlarında gördüğümüz bonuslar ve güçlendiriciler Flop Rocket'te de kullanılmış. Bunları toplayarak bölümlerde hatırı sayılı ölçüde avantaj elde edebiliyoruz.

Flop Rocket'in en önemli özelliği ise her oyunda farklı bir parkur sunması. Sürekli aynı yerlerde mücadele etmektense her yeni oyunda farklı bir deneyim yaşıyoruz. Bu da oyunun kısa sürede tükenmesine engel oluyor ve daha uzun soluklu bir deneyim ortaya koyuyor.

Oyunda bizi yolumuzdan alıkoymaya çalışan birçok etmen yer alıyor. Devasa mağara solucanları bunlardan bir tanesi. Bu solucanlardan mümkün olduğunca hızlı refleksler ile kaçmaya çalışıyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Flop Rocket, bu tarz bir oyundan olan grafik ve modelleme kalitesini karşılamakta geri kalmıyor. Konsept olarak biraz daha çizgi film havasına yakın olan Flop Rocket birçok oyunsever tarafından keyifle oynanacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Captain Rocket

    Captain Rocket, beceri ve refleks tabanlı oyunlar oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor.
  • Rocket Chameleon

    Rocket Chameleon, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Rocket Rabbits

    Rocket Rabbits, tavşan karakterlerinizi gezegenler arasında gezdirerek yeni noktalara götürmenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Let's Go Rocket

    Let's Go Rocket'te kendi roketimizi kullanarak uzaya çıkmaya çalışıyoruz.
  • Dr. Rocket

    Dr. Rocket engellerle dolu bir yolda uzay aracımızı kontrol etmeye çalışıyoruz.
  • Top Gear: Rocket Robin

    Top Gear: Rocket Robin, BBC'nin iOS platformuna ücretsiz çıkardığı roket uçurma oyunu.
  • Flip The Rocket

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Rocket Valley Tycoon

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu