Flora and the Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık asla kazanamaz!

Flora and the Darkness, karanlıkla aydınlığın savaşını konu alan platform – macera türünde hazırlanmış kaliteli bir yapım. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda dünyayı saran karanlık güçlerden annesi sayesinde kurtulan bir kızın yerine geçiyorsunuz. Annenizin yaptığı fedakarlığın boşuna olmadığını tüm dünyaya göstermelisiniz.

İki boyutlu side-scrolling platform oyunu olarak karşımıza çıkan Flora and the Darkness, klasik bir hikaye üzerine kurulu olmasına karşın kendisine çekmeyi başarıyor. Işık kaynaklarını ele geçirerek tüm gezegeni etkisi alan karanlığın karşısında duran bir annenin kızının yerini alıyorsunuz oyunda. Neyse ki, karanlık güçlere karşı verdiğiniz mücadelede tek başınıza değilsiniz. Tanrıların yeteneklerini kullanabiliyorsunuz. Ayrıca topladığınız özel bitkiler de bölüm sonuna ulaşmanızda size yardımcı oluyor.

Murat İşçi

Flora and the Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık kazanmamalı!

Flora and the Darkness, karanlıkla aydınlığın karşı karşıya geldiği, yan kamera açısından oynanış sunan platform – macera oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren yapımda 21 bölüm boyunca karanlık güçlerle mücadele ediyorsunuz. Annenizin sizin için yaptığı fedakarlığın anlamsız olmadığını gösteriyorsunuz.

Boyutuna göre etkileyici görseller sunmasıyla şaşırtan side-scrolling platform oyununda karanlıkla savaşabilmeniz için özel bitkileri toplamanız, Tanrıların güçlerini kullanmanız gerekiyor. Gezegenin tüm ışık kaynaklarını söndürerek her yeri karanlığa büründürmek isteyen güçlere karşı olan savaşınızda özel yeteneklerinizi açığa çıkarmak durumundasınız. Bölüm içerisinde birçok tehlike sizleri karşılarken, bölüm sonunda da boss’lar karşınıza çıkacak.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darkness and Flame 2

    Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyunudur.
  • Prince of Persia The Shadow and the Flame

    Etkileyici 3 boyutlu grafikler, yeni kontrol sistemi, yıkıcı kombolar ile Prince of Persia aksiyon platform oyunu sizleri bekliyor.
  • Fireboy and Watergirl

    Fireboy and Watergirl, ateş ve su karakterlerini yönettiğiniz popüler platform oyunu.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Jacob Jones and the Bigfoot Mystery

    Sıradışı bir macera oyunu arıyorsanız bu yıl mobil cihazlar için çıkacak en iyi oyunlardan biri olmaya aday olan Jacob Jones and the Bigfoot Mystery aradığınız şey.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Heart Star

    Heart Star, Fireboy and Watergirl (Ateş ve Su) oyununu hatırlatan bulmaca platform oyunu.