Flush

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Flush uygulaması sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak size en yakın tuvaletleri bulabiliyorsunuz.

Flush uygulaması, Android kullanıcılarının bulundukları şehirde kolayca halka açık tuvaletleri bulmalarına yardımcı olan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve şehir içinde tuvalet ihtiyacınız olduğunda arayışınıza son vererek sorununuzu çözüme ulaştırıyor. Hem kolay kullanılır bir yapıya sahip olan hem de kullanıcılara gerekli olan tüm bilgileri sunabilen uygulama, herkesin telefonlarında yer alması gerekenler arasında.

Google Maps desteğiyle çevrenizdeki tuvaletleri zorlanmadan gösterebilen ve yol tarifini de gerçekleştirebilen uygulama, böylece tercihinize doğru hemen yönlenmenizi sağlıyor. Eğer uygulamada uzun uzun tuvalet araması yapmak istemiyorsanız kullanabileceğiniz bir acil durum butonu da yer alıyor. Bu buton sayesinde hiç bir tercihte bulunmadan en yakınınızda bulunan tuvalete dair bir yol tarifi alıyorsunuz.

Aynı zamanda bulunan tuvaletlerin ücretli veya ücretsiz olmaları, anahtar gerektirmeleri, engellilere uygun olup olmamaları gibi tüm koşulları görebildiğiniz için tercihinizi size en uygun yönde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Devamlı olarak yeni tuvaletler eklenen uygulama, ülkemizdeki büyük şehirlerde yer alan tuvaletler konusunda da bir sorun yaşamıyor ancak daha küçük yerlerde kullanıcıların biraz destek çıkarak bildikleri tuvaletleri ekletmeleri gerekiyor diyebilirim.

Eğer acil durumlar için her zaman elinizin altında bir WC bulma uygulamasının olmasını istiyor ve ayrıca çevrimdışı olarak da kullanılmasını talep ediyorsanız Flush'a göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Flush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
55.7 MB DOSYA BOYUTU

Flush, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir tuvalet bulma uygulamasıdır.

Flush, Android telefonlar ve tabletler için üretilmiş bir tuvalet bulma uygulamasıdır.

Her ne kadar ilk bakışta komik gibi görünse de halka açık tuvaletlerin yerlerini bilmek, kimi zaman hayat kurtarabiliyor. Üstelik bilmediğiniz bir şehirdeyseniz, kesinlikle öğrenmek isteyebileceğiniz bilgiler arasında yer alıyor tuvaletler. Bu bilgilere Google üzerinden arama yaparak ulaşabilmeniz bir hayli zor olduğundan Flush, birçok zaman yardımınıza koşabilecek, en azından aklınızda bulunması gereken akıllı telefon uygulamalarından bir tanesi.

Oldukça sade bir tasarıma sahip olan ve kolayca kullanılabilen bu uygulama, temelini Google Maps’ten alıyor. Google Maps’ten aldığı verilerin üzerine kendi bilgilerini ekleyen Flush, zorlanmadan halka açık tuvaletlerin yerini tespit etmenize ve rahatlıkla tuvaletlere ulaşabilmenizde yardımcı oluyor.

Bu Android uygulamasıyla birlikte edinebildiğiniz bir başka önemli bilgiyse tuvaletlerin ücretli olup olmadıkları. Yani Flush’ı açtığınızda tuvaletlerin yerini gördüğünüz gibi gitmek istediğiniz tuvalete para ödeyip ödemeyeceğinizi de kestirebiliyorsunuz.

Sürekli olarak güncellenen ve yeni tuvalet lokasyonları eklenen uygulamayla birlikte WC bulma sorununu tarihe karıştırabileceğiniz gibi acil durumlarda çevrede boş gözlerle dolaşmak yerine uygulamaya bakarak, direkt olarak hedefinize ulaşabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hugo Flower Flush

    Hugo Flower Flush, kahraman Hugo'nun kız arkadaşına çiçek toplamasına yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.