Fly WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
291 TOPLAM İNDİRME

Fly WiFi, Android akıllı cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'lerin kontrol ve yönetimini sağlayabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulama.

Cebimizden eksik etmediğimiz akıllı telefonlarımız ile ilk bulduğumuz fırsatta WiFi ağlarına bağlandığımız doğrudur. Fakat bu WiFi bağlantıların ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek için bir uygulamaya ihtiyaç duyuyoruz. Fly WiFi ile Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bağlanacağınız tüm WiFi'ların ne kadar güvenli olduğunu kontrol etmekten tutun WiFi'a bağlantıktan sonra neler yapmak isteyeceğiniz kadar pek çok hızlı işlem seçeneği sunuluyor.

WiFi yönetim uygulaması olarak geçen Fly WiFi, çevrenizdeki en iyi sinyale sahip olan WiFi'leri size liste şeklinde göstererek tüm WiFi bağlantılarını bağlandıktan sonra güvenlik durumlarına göre puanlandırıyor. Bağlandıktan sonra yapmak istediğiniz işlemleri önceden seçerek bağlandıktan sonra otomatik olarak uygulamaları açabilir, video yükleyebilir vb. işlemlerin hepsini otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Sürekli farklı WiFi bağlantısı kullananlar için ideal bir uygulama olan Fly WiFi'yi Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • WiFi Keys

    WiFi Keys, Android kullanıcıları için WiFi şifre kurtarma, kablosuz ağ şifresi öğrenme uygulaması.
  • Wifi Manager

    Wifi Manager, Wifi bağlantılarınızı yöneterek gerekli bilgileri görebilmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Wifi Scheduler

    Wifi Scheduler ile telefonunuz bir ağa bağlı değilken Wifi otomatik olarak kapatılır ve pil ömründen tasarruf edilmiş olur.
  • Wifi Analyzer

    WiFi Analyzer uygulaması sayesinde Android cihazınız için en uygun kablosuz ağı tespit edebilirsiniz.
  • FREE WiFi Password Recovery

    FREE WiFi Password Recovery, Android cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'ların şifrelerini saklayarak daha sonra kolayca kullanmanızı ya da paylaşmanızı sağlar.