Flyff Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, anime karakterleriyle renkli bir açık dünya sunan online rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, anime karakterleri ve sevilen online PC oyunu Flyff Online dünyasını bir araya getiren son derece kapsamlı, detaylı ve keyifli bir online rol yapma oyunudur.

Flyff Legacy mobil oyunu bilgisayarda oynanan Flyff (Fly for Fun) Online oyununa yeni oyuncular kazandırmak adına mobil platforma sunulan son derece detaylı bir oyundur. Online oynanan oyunda açık dünyayı gerçek zamanlı olarak mobil cihazlarda tecrübe etmenin keyfini çıkaracaksınız.

Anime tarzında karakterlerin yer aldığı oyunda evcil hayvan edinebilir ve oyun esnasında ele geçirebilirsiniz. Hayvanlarınızın üstüne binip gezmeniz de mümkün. Ayrıca karakterlerinizi dilediğiniz gibi giydirebilir ve güçlendirebilirsiniz. Diğer oyuncularla ittifaklar kurabilir ve ticaret yapabilirsiniz. Ancak tam tersine kavga da çıkarabilirsiniz. Süpürgenize atlayıp gökyüzünde tur atmanıza da olanak tanıyor. 7 farklı dünyanın bulunduğu oyunda 20’ye karşı 20’ye kadar karşılıklı savaş yapılabiliyor. Son derece keyifli ve rekabet dolu bir online rol oyunu için Flyff Legacy oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirin.

Yağız Sarman

Flyff Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanan Flyff Legacy mobil oyunu, sevilen PC oyununun mobil versiyonu olup anime karakterlerle açık dünyada özgürce dolaşmanızı sağlayan online rol oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Flyff Legacy mobil oyunu, bilgisayarda oynanabilen Fly for Fun (Flyff) Online oyununun mobile uyarlanmış hali olup, anime karakterlerle Flyff Online dünyasını birleştiren çekişmeli bir online rol yapma oyunudur.

Flyff Legacy mobil oyunu, geçmişte bilgisayar oyunu olarak piyasaya sürülmüştü ancak daha fazla oyuncuya ulaşmak adına oyunun mobil versiyonu da çıktı. Mobil oyun için oldukça detaylı olan ve kapsamlı haritalar barındıran oyunun açık dünyasında özgürce gezmenin ve diğer oyuncularla sürekli etkileşim içinde olmanın tadına varacaksınız.

Karşılıklı oyunlarla gerçek bir rekabet yaşayabilirsiniz. Maksimum 20’ye karşı 20 oyuncuya kadar karşılıklı savaşılabilen oyunda diğer oyuncularla ittifaklar ve düşmanlıklar kurabilirsiniz. Ayrıca diğer oyuncularla ticarete girebilir ve karşılıklı fayda elde edebilirsiniz. 7 farklı dünyanın yer aldığı oyunda karakterlerinizi kişiselleştirebilir ve geliştirebilirsiniz. Ayrıca evcil hayvan edinip süpürgenizle gökyüzünde süzülebilirsiniz. Tam bir özgürlük sağlayan Flyff Legacy mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Rangers: Legacy

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Olympians vs. Titans

    Olympians vs. Titans, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • The Master Of Plunder

    Keyifli zamanlar geçirmenize yardımcı olabilecek bir rol yapma oyunu
  • Battleheart Legacy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • Tank Command

    2. Dünya Savaşı'nın tanklarıyla hızlı taktiksel savaşlara giriyorsunuz.