Foap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Foap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızla kolayca fotoğraflarınız üzerinden para kazanabilir, gelir elde edebilirsiniz.

Foap uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir sosyal fotoğraf ağı uygulaması ve çektiğiniz fotoğraflardan gelir elde etmenizi sağlayabiliyor. Eğer fotoğrafçılıkta yeniyseniz ve yeteneklerinizle biraz gelir elde etmek istiyorsanız, Foap’ı denemekte özgürsünüz çünkü uygulama sayesinde fotoğraflarınızla ilgilenmesi muhtemel olan binlerce farklı şirkete kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın arayüzü iyi tasarlanmış durumda ve tüm özelliklerini bir kaç dakika içerisinde kolayca keşfedebilirsiniz. Dilerseniz varsayılan kamera uygulamanızı kullanarak fotoğraf çekebileceğiniz gibi, dilerseniz de diğer fotoğraf çekme ve filtreleme uygulamaları ile çektiğiniz fotoğraflarınızı satışa koyabilir ve paylaşabilirsiniz.

Foap’ın temel özelliklerine değinmek gerekirse;

  • Sosyal ağ özellikleri
  • Yorum yapma, puanlama ve beğenme
  • Şirketlerden görevler ve yarışmalar
  • Sınırsız fotoğraf yükleme olanağı
  • Her lisanslama için 5 dolar kazanç

Telefon ve tabletinizi kullanarak gelir elde edebileceğiniz yegane uygulamalardan birisi olduğu kesin. Her ne kadar yüzlerce dolara satış yapma gibi bir opsiyon olmasa da çok fotoğraf paylaşanların yeteri kadar gelir elde edeceğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Foap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Foap ile iOS platformu kullanan cihazlar üzerinde çektiğiniz fotoğrafları satışa sunabilir veya fotoğraf satın alabilirsiniz.

Foap, iPhone'unuz üzerinde bulunan dijital fotoğraflarınızı satarak gelir elde edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.

Çektiğiniz fotoğrafları Foap üzerine yükleyerek diğer kullanıcıların ve şirketlerin beğenisine sunabilirsiniz. Böylece size ait olan fotoğrafları belirlediğiniz ücretlerle satın almak isteyen kullanıcılara kolayca ulaştırabilirsiniz.

Instagram, Photoshop Express, Social Cam, Eyeem, Camera Plus gibi diğer uygulamalar üzerine de fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Böylece satmak istediğiniz fotoğraflarınızı daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırabilirsiniz.

Türkiye'de de birçok kullanıcısı bulunan Foap özellikle mobil fotoğrafçılar için gerçekten güzel bir kazanç kaynağı olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında