fofomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

fofomo, şehrinizdeki canlı müzik, konser etkinliklerini keşfedeceğiniz Android uygulaması.

fofomo, şehrinizdeki canlı müzik, konser etkinliklerini keşfetmenize yardımcı olan ücretsiz bir mobil uygulama. Konserleri takip eden biriyseniz, sevgilinizle, dostlarınızla canlı müzik dinlemeyi seviyorsanız Android telefonunuzda favori uygulamalarınız arasına almalısınız.

Şehirdeki konserleri kaçırmayanların favori uygulaması olacağını düşündüğüm fofomo, üyelik gerektirmiyor. Uygulamayı açıyor, şehrinizi seçiyorsunuz. Bulunduğunuz şehirde gerçekleşecek tüm konserler karşınıza çıkıyor. Gitmeyi düşündüğünüz konseri işaretlediğiniz vakit konserden önce hatırlatma gönderiliyor tarafınıza. Konser programında değişiklik olması durumunda da anlık bildirim alıyorsunuz. Uygulamanın beğendiğim bir yanı da etkinliğin düzenlendiği mekanın bulunduğunuz yere uzaklığını göstermesi ve yol tarifi vermesi.

Erkan Calp

fofomo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

fofomo, şehrinizdeki canlı müzik, konser etkinliklerini takip etmek için harika bir iPhone uygulaması.

fofomo, şehrinizdeki canlı müzik, konser etkinliklerini keşfetmek için iPhone’unuzda kullanabileceğiniz en iyi uygulama. Üyelik yok, hesap oluşturmanız gerekmiyor. Şehrinizi seçmeniz tüm konserleri görebilmeniz için yeterli.

Sevgilinizle, dostunuzla, arkadaşlarınızla şehrinizdeki hiçbir konseri atlamıyor, canlı müzik etkinliklerini kaçırmıyorsanız konum bazlı çalışan bu etkinlik takip uygulamasını telefonunuza kesinlikle indirmelisiniz.

Türkçe, son derece temiz ve modern kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulamayla şehirdeki müzik etkinliklerini takip etmek oldukça kolay. Şehrinizi seçtikten sonra konserler listeleniyor. Konser programlarını takip edebiliyor, programda değişiklik olması durumunda haberdar ediliyorsunuz.  Konserden önce hatırlatmada bulunuyor uygulama. Etkinlik alanına ne kadar uzakta olduğunuzu da görebiliyor, yol tarifi alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Stick with Android

    Stick with Android, Android platformuna bağlılığınızı gösterebileceğiniz eğlence uygulaması.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.