Folder Lock

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
370,225 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Folder Lock, klasör şifreleme programı ya da klasör kilitleme programı olarak kullanılabilecek işlevsel bir Windows programıdır.

Folder Lock, klasör şifreleme ve klasör kilitleme programı olarak Windows kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Program şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yardım eden, istediğiniz sayıda klasörü şifreleme olanağı sunan, ister sürücüleri, ister dosyaları, resimleri veya herhangi bir dokümanı şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımıdır.

Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz program ile kilitlediğiniz dosyalar silinemez, yeniden adlandırılamaz, taşınamaz duruma gelirken ayrıca gizli ve erişimsiz özelliklere de bürünebiliyor. Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kiliteyebilirken isterseniz onları karıştırabilir veya şifreleyebilirsiniz. Hızlı ve basit yapısı ile çabuk bir çözüm sağlayan Folder Lock dosya güvenliği konusunda güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Folder Lock ayrıca tamamen taşınabilir özelliğe sahip. Böylece isterseniz USB belleklerinizi, harici disklerinizi, yeniden yazılabilir CD ve DVD'lerinizi, dizüstü bilgisayarlarınızı istediğiniz tüm özel bilgilerinizi kilit altında tutabileceksiniz.

Program yeni sürümünde verdiği online veri yedekleme özelliğiyle şifreli verilerinizin yedeğini tutuyor. 

Basit bir arayüze sahip ve herhangi bir kurulum istemeyen bu program şifrelediğiniz dosyaları Windows, DOS ortamlarında hatta işletim sisteminizi kaldırıp baştan kurduğunuzda bile dosyaları silmenize izin vermiyor böylece programı korumaya aldığınız şifreyi girmeden program kaldırılamıyorda. İşte tam güvenlik diye buna denir diyebiliriz.

Ek özellikler olarak Stealth Mode (Hayalet Modu), hacker saldırı görüntülemesi, paylaşılmış klasörler, otomatik kilitleme, otomatik bilgisayar kapatma, bilgisayar izlerini silme, dosya parçalama, 256-bit Blowfish şifrelemesi ve Windows Gezgini menü desteği gibi daha birçok özellik bulunuyor.

Folder Lock, Klasör Şifreleme Programı Özellikleri

  • Dosya Şifreleme: 256-bit dosya şifreleme yöntemiyle kişisel bilgileriniz güvende tutulur.
  • Online Yedekleme: Özel verilerinizi çevrim içi yedekleme sistemiyle senkronize ederek veri kaybının önüne geçebilirsiniz.
  • USB/CD Kilidi: Bilgilerinizin olduğu USB bellekler, harici diskler, CD/DVD'ler şifrelenerek özel parolayla koruma altına alınabilir. Folder Lock kurulu olmayan bilgisayarlarda dahi şifreli bellekler açılabilir.
  • Sanal Cüzdan: Programla hazırlayacağınız cüzdan 256-bit AES şifreleme yöntemi sayesinde çevrim içi bankacılık bilgileri ve sanal kredi kartı bilgilerinizi koruma altına alır.
  • Dosyaları Silin: Folder Lock 7 ile dosya, klasör ve diskler geri getirilemez şekilde silinir. Böylece gizli veriler tamamen yok edilebilir.
  • Güvenli Mod: Program bilgisayardaki tüm izlerinizi yok eder. Çalışan uygulamalar, kısayollar programla silinir.
  • Hack Koruması: Program yanlış girilen parola girişlerini monitörler. İsterseniz belli sayıda hatalı şifreden sonra otomatik olarak bilgisayarı kitleyerek istenmeyen girişlerden bilgisayarı korur.
  • Otomatik Koruma: Çalışan uygulamalarla ilgili görevler atayarak bilgisayarı otomatik komutlarla güvenli tutabilirsiniz.

Not: Program kurulumunu gerçekleştirdikten sonra Folder Lock'ı ilk çalıştırdığınızda programın özelliklerinden faydalanmak ve seçeneklerine ulaşmak için bir şifre belirlemeniz gerekiyor. Belirlediğiniz bu şifreyi unutmamaya özen gösterin veya bir yere not alın. Ayrıca programı bilgisayarınızdan kaldırmak (uninstall) için de yine bu belirlediğiniz şifre ile "Options" menüsüne girip "Uninstall Program" seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Özgür Çınardalı

Folder Lock

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
12.5 MB DOSYA BOYUTU

Folder Lock uygulaması sayesinde özel dosyalarımızı güvene alabiliyoruz.

Güvenlik, günümüzde birçok kullanıcı için birincil öneme sahip. Geliştiriciler de bu durumu göz önüne alarak kullanıcıların güvenlik kaygılarını en aza indirmek amacıyla çeşitli uygulamalar geliştiriyorlar.

Folder Lock, kullanıcıların güvenliğini maksimuma çıkartmak ve kişisel dosyalarının başkaları tarafından izlenmesini engellemek amacıyla tasarlanmış ücretsiz bir uygulama. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde kullanabilecğeimiz bu uygulama sayesinde fotoğraflarımızı, videolarımızı, notlarımızı, şifrelerimizi, banka bilgilerimizi, iş belgelerimizi ve dokümanlarımızı kilitli kasa içerisinde tutabiliyoruz.

Uygulamada çok sayıda özellik ve kişiselleştirilebilir seçeneğe yer verilmiş. Bu sayede uygulamayı çalışmasını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Uygulamanın en iyi taraflarından birisi de yanlış şifre girilmesi durumunda ön kameradan fotoğraf çekmesi. Bu sayede telefonumuzu kimin karıştırdığını görebiliriz.

Hırsızlara ve telefonumuzu izinsiz kurcalayanlara karşı kullanabileceğimiz ideal bir uygulama. Sizin de güvenlik kaygılarınız varsa Folder Lock'a göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neswolf Folder Lock

    Neswolf Folder Lock ile klasörlerinizi erişime kapatabilirsiniz
  • Zedix Folder Lock

    Zedix Folder Lock ile klasörlerinizi kilitleyebilirsiniz
  • Anvide Lock Folder

    Anvide Lock Folder, aynı anda birden fazla klasörü kullanıcı tanımlı bir şifre yardımıyla koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.
  • DTek Folder Lock

    DTek Folder Lock sayesinde bilgisayarınızdaki klasörleri şifreleyebilir ve yabancıların erişimini engelleyebilirsiniz.
  • Extremity Folder Locker Free

    Extremity Folder Lock Free programı sayesinde bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri yabancılardan koruyabilirsiniz.
  • Folder Lock Free

    Bilgisayarınızda erişilmesini istemediğiniz klasör ve dosyaları parola korumalı olarak saklayabilmenizi sağlayan klasör şifreleme programıdır.
  • Folder Guard

    Folder Guard, dosya ve klasörlerinizi meraklı gözlerden koruyabileceğiniz başarılı bir güvenlik programıdır.
  • Folder Vault

    Folder Vault, bilgisayarınız üzerindeki klasör ve dosyaları korumak için şifreleyebileceğiniz ücretsiz bir güvenlik çözümüdür.