Follow The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.

Follow The Circle, Android işletim sistemli telefon ve tabletimizde oynayabildiğimiz ufak boyutlu beceri oyunlarından biri. Basit sürükleme hareketi ile oynanan oyun sabrımızın sınırlarını test eden zorlu yapımlar arasında.

Görsel açıdan oldukça zayıf olmasına rağmen bağımlılık yapan beceri oyunları son zamanlarda en çok oynananlar arasında. Fazlasıyla zor olmasına rağmen ilginç bir şekilde bağımlılık yapan bu oyunlardan birisi de Follow The Circle. Oyunda tek yaptığımız daireyi çizgi doğrultusunda ilerletmek. Lakin bu, o kadar zor ki oyuna ilk başladığınızda açmanızla bitirmeniz bir oluyor.

Sadece tek başımıza oynayabildiğimiz, yüksek puan yaparak en iyiler listesine girmeye çalıştığımız beceri oyununda bir çizgi içerisinden geçen daireyi kontrol ediyoruz. İlk başlarda çizgi dümdüz olduğundan oyunun çok kolay olduğunu düşünüyoruz lakin ilerledikçe daireyi içerisinden geçirmeye çalıştığımız çizgi şekil almaya başlıyor; daha kıvrımlı hatlar karşımıza çıkıyor.

Kesinlikle acele etmeye gelmeyen oyunun kontrol mekanizması son derece basit tutulmuş. Çemberi hareket ettirmek için parmağımızı yukarı / aşağı sürüklüyoruz. Lakin çemberin üzerine dokunmamız gerektiğinden görüş mesafemiz kısıtlanıyor. Hele bir de büyük parmaklara sahip biriyseniz oyunu oynarken oldukça zorlanacağınızı söyleyebilirim.

Follow The Circle, dikkat gerektiren sinirlerinizi bir kenara bırakıp oynayabileceğiniz tarzda bir beceri oyunu.

Erkan Calp

Follow The Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Follow The Circle, Windows Phone platformunda ücretsiz ve sinir bozucu lakin bağımlılık yapan beceri oyunları arasında.

Follow The Circle, çizgiden çemberi geçirmeye dayanan, oynaması basit ustalaşması zaman alan bir beceri oyunu. Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan yapım tek elle rahatlıkla oynanabiliyor. Lakin son derece zor.

Windows Phone cihazımıza ücretsiz indirip, ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabildiğimiz beceri oyununda çizgiden ayrılmaması gereken bir çemberi kontrol ediyoruz. Basit sürükleme hareketiyle çemberi çizginin ortasında kalacak şekilde ayarlıyor ve bu şekil sonsuza doğru ilerliyoruz. Oyun sonsuz olduğundan tahmin edeceğiniz üzere puan kazanmak öne çıkıyor. Çemberi kusursuzca ilerleterek puan kazanıyor, yolumuza çıkan altınları toplayarak ta puanımızı katlıyoruz.

Tek başımıza oynayabildiğimiz oyun tek elle rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış. Çemberi çizgiden geçirmek için parmağımızı yukarı, aşağı, sola, sağa kaydırmamız yeterli oluyor. Lakin bu noktada oyunun eksiğinden bahsetmek istiyorum. Çemberi kontrol etmek için çemberin üzerine dokunmamız gerekiyor ve çember çok küçük olduğundan görüş açımız daralıyor. Ufak cihazlarda rahat bir oynanış sunmamakla birlikte, iri parmaklara sahipseniz zorlanacağınızı düşünüyorum.

Sinirleri rahatlıkla bozabilen bağımlılık yapıcı oynanış sunan bir beceri oyunu olan Follow The Circle boş zamanlarda açıp oynanabilecek tarzda bir oyun. İlk bölümden sinir bozan oyunları seviyorsanız deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Follow the Line 2

    Follow the Line 2, popüler beceri oyunu Follow the Line'ın devam oyunu ve Android için ücretsiz.
  • Follow the Road

    Follow the Road, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Follow The Line

    Follow The Line el ve göz uyumuna dayanan, yüksek refleks becerileri isteyen bir oyundur.
  • Follow the Line 2D Deluxe

    Follow the Line 2D Deluxe'de belirtilen rotada engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz.
  • Into The Circle

    Into The Circle, el becerilerine güvenen oyunseverlerin yeteneklerini sınamak için tasarlandı.
  • Avoid The Circle

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu
  • Follow Line or Die

    Online Follow Line or Die, Android için geliştirilen ücretsiz beceri oyunudur.
  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.