Fontli

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

Fontli tipografi çalışmalarınızı sergileyebileceğiniz Instagram benzeri bir sosyal platformdur

Fontli eğer tipografi çalışmaları yapıyorsanız veya tipografiye merak duyuyorsanız ilginizi çekebilecek bir sosyal platform olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf paylaşma uygulaması olan Fontli temel olarak dünya çapındaki tipografi meraklılarını bir araya getiriyor. Fontli ile yazı yazma sanatı olan tipografi çalışmalarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor, diğer kullanıcıların hazırlamış olduğu tipgrafi çalışmalarına göz atabiliyorsunuz. Bu sayede hem çalışmalarınızın değerlendirilmesini sağlayabiliyor ve çalışmalarınızla ilgili yorumlar alabiliyor, hem de diğer çalışmalara göz atarak yeni çalışmalar oluşturmak için esinlenme kaynağına sahip olabiliyorsunuz.

Fontli bir sosyal platform olarak tasarlanmış. Uygulama kısaca tipografi sevenlerin Instagram'ı olarak tanımlanabilir. Fontli üzerinde dilediğiniz kullanıcıları takip edebiliyor ve fotoğraflarına göz atabiliyorsunuz. Uygulamada takip ettiğiniz kullanıcıların fotoğrafları yayın akışı şeklinde karşınıza çıkıyor. Dilediğiniz fotoğrafları beğenebiliyor ve fotoğraflara yorum yapabiliyorsunuz. Diğer kullanıcılar da sizin çalışmalarınızı beğenip altlarına yorum bırakabiliyorlar. Fontli'nin güzel bir özelliği çalışmalarınız için diğer kullanıcılardan yardım talep etmenize imkan tanıması.

Can Erdil Şentürk

Fontli

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Fontli Instagram benzeri bir tipografi paylaşım uygulamasıdır

Fontli dünya çapındaki tipografi sanatçılarını ve meraklılarını bir araya getiren bir sosyal platform olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Fontli temel olarak yazı yazma sanatıyla uğraşıyorsanız kendi çalışmalarınızı bu sanata ilgi duyan insanlara ulaştırmanız için aracı oluyor. Benzer şekilde siz de tipografi çalışmaları üreten kullanıcıların çalışmalarına göz atabiliyorsunuz ve yeni çalışamlar üretmek için esinlenebilecek içeriklere ulaşabiliyorsunuz.

Fontli tıpkı Instagram gibi hazırlanmış bir servis. Bu servis ile paylaştığınız fotoğraflara diğer kullanıcılar göz atabiliyorlar ve beğenebiliyorlar. Diğer kullanıcılar fotoğraflarınıza yorum da bırakabiliyor. Bu sayede yeni çalışmalarınız hakkında değerlendirmeler ve fikirler alabiliyorsunuz. Siz de diğer kullanıcıların paylaştığı tipografi fotoğraflarını beğenebilir ve bu fotoğraflara yorum bırakabilirsiniz.

Fontli'de takip edeceğiniz kullanıcıları seçtikten sonra bu kullanıcıların paylaşımları Fontli giriş sayfanızda yayın akışı şeklinde alt alta sıralanıyor. Uygulama fotoğraf düzenleme seçenekleri de sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında