Food Conga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Food Conga, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve siparişlerinizi canla başla ulaştırmaya çalışacağınız eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Food Conga mobil oyunu, yemek siparişlerini tehlikelerle dolu yoldan geçerek adrese götürmeniz gereken eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Food Conga mobil oyununda belirlenen bir harita içinde özgürce dolaşabilirken, harita içinde sipariş edilen yemekleri ve altın, para gibi ödülleri toplamalısınız. Oyunda temel amaç sağ üst köşede görebileceğiniz siparişi tamamlayıp gerekli yere siparişi sağ salim götürmek.

Food Conga mobil oyununda neyse ki süre kısıtlaması yok. Yani alınan siparişi belli bir zaman içinde yetiştirmek zorunda değilsiniz. Ancak yolda karşınıza çıkan engeller ve düşmanlar o kadar zorlu olacak ki süre limiti ihtimalini düşünemeyeceksiniz bile.

Suşi Şefi, Hamburger Ustası ve Korsan gibi karakterlerle oynayabileceğiniz Food Conga mobil oyununda siparişleri topladıkça peşinize takılan ayıdan da kaçmak durumundasınız. Oldukça zorlu bir macera sizi bekliyor. Food Conga mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Yağız Sarman

Food Conga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

Food Conga, iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen ve tüm tehlikelere rağmen siparişinizi yerine ulaştırmaya çalışacağınız harika bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Food Conga mobil oyunu, aldığı siparişi canı pahasına götürmeye çalışan bir şefi oynayacağınız keyifli bir aksiyon oyunudur.

Food Conga mobil oyununda temel amacınız aldığınız siparişi yerine ulaştırmak olacak. Suşi şefi, korsan ve hamburger ustası gibi karakter seçimlerine sahip olacağınız oyunda geniş bir harita üzerinde yeterli hareket alanını bulacaksınız. Ayrıca harita içinde sipariş için gerekli yemekleri toplamalısınız. Bir tren gibi peşinize taktığınız yemek zincirini bozmak isteyen çok düşmanınız olacak.

Food Conga mobil oyununda sağ üst köşede siparişinizi görebilirsiniz. Buna göre topladığınız ve daha toplamanız gereken yemekleri de göreceksiniz. Ayrıca yolda rastladığınız altın ve paraları da toplayarak oyun içi yükseltmeler ve yeni karakterlere sahip olabilirsiniz.

Food Conga mobil oyununda siparişi zamanında götürmek gibi bir baskınız olmayacak yani sipariş süresi dolmuyor. Ancak o kadar zorlu engeller sizi bekliyor olacak ki bir de süre limiti olması gerçekten ağır olabilirdi. Kirpiler, arabalar ve sizi takip eden ayıdan kendinizi ve siparişinizi korumalı ve işinizi sağ salim bitirmelisiniz. Keyifle oynayacağınız Food Conga mobil oyununu ücretsiz olarak AppStore’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fast Food Rampage

    Fast Food Rampage, şehirdeki tüm insanları fast food yiyecekler ile patlatmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Fire Balls Food Frenzy

    Platform oyunu oynayacağız.
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink ile binlerce yemek tarifine erişebiliyorsunuz
  • Food Builder

    Food Builder, yemeklerin, sebze meyvelerin içeriğini hesaplayarak besin değerlerini gösteriyor.
  • Frozen Food Maker

    Frozen Food Maker, çocukların büyük keyifle oynayacakları oyunlardan bir tanesi.
  • Funny Food

    Funny Food, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eğitici çocuk oyunudur.