Food Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
84.07 MB DOSYA BOYUTU

Food Street'te kendi kafenizi açıp işletmeye hazır olun! Renkli grafikler eşliğinde kendi kafenizi Android cihazlarda işletin, müşterilerinizi bekletmeyin!

Food Street, Android cihazlar için kafe yürütme simülasyonu oyunudur.

Hayatınızda hiç kendi kafeniz olsun istediniz mi? Bunun deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz. Food Street ile müşterilinizi doyurabilir, kendi kafenize seviye atlatabilir ve kendinizi bu konuda geliştirebilirsiniz.

Hayallerinizdeki restoranı yaratmak artık çok kolay. 3 boyutlu bir dünyada kendi yiyeceklerinizi hazırlayın ve kendi yemeklerinizi servis edin. Bu oyunda kendi restoranınızı inşa edin, süsleyin ve yönetin. Tüm dünyaya yiyecek gönderebilirsiniz. Müşterileriniz memnun ettiğiniz zaman ise kazanacağınız ödüller sizi daha çok heyecanlandıracak. 

Sadece bu da değil; ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunun içerisinde gerçek parayla bir sürü eşya satın alabilirsiniz.

Batuhan Kavruk

Food Street

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
98.3 MB DOSYA BOYUTU

Food Street, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir restoran işletme oyunu.

Food Street, yemek yapma ve restoran işletme oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin keyifle oynayabilecekleri bir oyun.

Ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kapsamlı bir içeriğe sahip olan Food Street'te kendi restoranımızı kuruyor ve müşterilerimize elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Oyunda yapmamız gereken birçok görev var. Örneğin sadece restoranımızı kurmakla kalmıyor aynı zamanda farklı dekoratif öğelerle onu görsel olarak dikkat çekici bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bu aşamadan sonra ise restoranımıza gelen müşterilere, siparişleri doğrultusunda hizmet ederek en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.

Oyundaki kontroller tamamen dokunmatik ekranlara göre optimize edilmiş. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yaşamadan istediğimiz şeyi uygulayabiliyoruz.

Mutfağımız malzeme olarak epey zengin. Bu yüzden yapacağımız yemeğin içerisinde ne katmamız gerekiyorsa bunu ölçülü bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekiyor.

Kaliteli grafikleri, akıcı animasyonları ve zengin oyun içeriği ile Food Street, yemek yapma oyunlarına ilgi duyuyorsanız keyifle oynayabileceğiniz bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Food Maker

    Street Food Maker, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir yemek yapma oyunu.
  • Street Food

    Street Food, kendi yiyecek ve içeceklerinizi hazırlayarak tezgahta satabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • Food Court Fever

    Food Court Fever'da restoranımıza gelen müşterilere en iyi hizmeti vermeye ve birbirinden lezzetli hamburgerler yapmaya çalışıyoruz.
  • Food Games 3D

    Yemeklerle eğlenceli bir yolculuğa çık.
  • Food Truck Pup: Cooking Chef

    Yemekler pişirip satabileceğiniz bir mobil oyun
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Food Truck Driving Simulator

    Yemek arabası süreceğiz.