Food Truck Pup: Cooking Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Yemekler pişirip satabileceğiniz bir mobil oyun

Food Truck Pup: Cooking Chef, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur. Lezzetli yemekler pişirip insanlara satabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olan Food Truck Pup: Cooking Chef, piksel grafikleri ve eğlenceli atmosferiyle ön plana çıkıyor. Yemek pişirme oyunu olarak tanımlayabileceğim oyunda dükkanınıza müşteri çekerek para kazanıyorsunuz. Sevimli köpeklere de sahip olabileceğiniz oyunda krepler hazırlıyor ve satıyorsunuz. Çilekli, muzlu ve daha pek çok meyveyi kullanabileceğiniz oyunda köpekleri de işe alabiliyorsunuz. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda son derece eğlenceli bir deneyim yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Mobilyalar satın alarak dükkanınızı daha güzel bir görünüme de kavuşturabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Food Truck Pup: Cooking Chef oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Food Truck Pup: Cooking Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir mobil yemek pişirme oyunu

Food Truck Pup: Cooking Chef, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek pişirme simülasyonu olarak dikkat çekiyor. Birbirinden lezzetli yemekler ve krepler pişirerek satabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Lezzetli yemekler pişirip satarak para kazanabileceğiniz bir oyun olan Food Truck Pup: Cooking Chef, kendi dükkanınızı işletebileceğiniz bir oyundur. Piksel tarzı grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda zorlu görevleri tamamalamanız gerekiyor. Mobilyalar satın alarak dükkanınızı özelleştirebileceğiniz oyunda farklı türde krepler pişirebiliyorsunuz. Sevimli köpekleri de işe alarak kurye yapabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çilekli, muzlu ve diğer tüm meyveleri kullanarak lezzetli krepler yaparak satabileceğiniz oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Sürükleyici atmosferiyle de karşımıza çıkan Food Truck Pup: Cooking Chef, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları seviyorsanız Food Truck Pup: Cooking Chef sizleri bekliyor.

Food Truck Pup: Cooking Chef oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Food Truck Chef APK

    Food Truck Chef APK, karavanla dünyayı gezip yemekler hazırladığınız zaman simülasyon oyunudur.
  • Top Cooking Chef

    Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Food Truck Driving Simulator

    Yemek arabası süreceğiz.
  • Cooking Live APK

    Cooking Live APK ile Android cihazınızda restoran işletebileceksiniz.
  • Cooking Simulator APK

    Cooking Simulator APK, yemek yapma simülasyonu oyunu. Yemek simülatörü oyununda mutfakta bir şef edasıyla lezzetli yemekler pişiriyorsunuz.
  • My Cooking APK

    Eğlenceli bir oynanışa sahip olan My Cooking APK, Google Play üzerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Euro Truck Simulator 2018

    Euro Truck Simulator 2018, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunu