Foolball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu

Foolball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gladyatör savaşlarının yer aldığı oyunda arkadaşlarınızla mücadele ediyor ve becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çeken Foolball, mutlaka oynamanız gereken oyunlardan bir tanesidir. Arkadaşlarınızla kıyasıya mücadele edebileceğiniz bir mobil oyun olan Foolball ile gladyatör savaşlarına dahil oluyorsunuz. Farklı aşamaların da yer aldığı oyunda yeteneklerinizi sonuna kadar sınamanız gerekiyor. Global çapta düşmanlarla da mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda keyifli dakikalar da geçirebiliyorsunuz. 20'den fazla karakterin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşarak farklı karakterlerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Yerel çok oyuncu moduna da sahip olan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Foolball oyununu sakın kaçırmayın.

Foolball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Foolball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu

Foolball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz bir mobil oyun olan Foolball ile arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çeken Foolball, telefonlarınızda olması gereken bir mobil oyundur. Mücadele gücü bir hayli yüksek olan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Becerilerinizi de ön plana çıkarabileceğiniz oyunda ekrana dokunarak karakterinizi kontrol ediyor ve gladyatör savaşlarına dahil olabiliyorsunuz. Global çapta düşmanlarla da mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda keyifli dakikalar da geçirebiliyorsunuz. 20'den fazla karakterin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşarak farklı karakterlerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Keyifli dakikalar geçirebileceğiniz Foolball oyununu sakın kaçırmayın.

Foolball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Dribble Hoops

    Zevkli bir spor oyunu
  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Super Stick Badminton

    Tenis benzeri arcade spor oyunu
  • Moon Surfing

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu
  • Golf Race

    Golf oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun
  • Golf Orbit

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • BAZOO - Mobile eSport

    BAZOO - Mobile eSport, yetenek tabanlı arcade e-spor oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.