Football Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Football Blitz süper kahramanları yönetebildiğiniz bir futbol oyunudur

Football Blitz boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için tercih edebileceğiniz bir mobil futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Football Blitz'de bir grup süper kahramanın hikayesi konu alınıyor. Süper kahramanlarımız günlük dünyayı kurtarma işlerinden sıkılarak yeni birşeyler denemeye karar veriyorlar ve aralarında maç yapmayı kararlaştırılıyorlar. Biz de bu kahramanlardan birini seçerek maça çıkıyoruz ve eğlenceye dahil oluyoruz.

Football Blitz'de 1'e 1 maçlara çıkıyoruz ve galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. Oyunda hızlı bir oynanış yapısı mevcut. Komik kostümler giyen kahramanlarımızı yöneterek karşı takımın oyuncusunu ve kalecisini atlatarak golü bulmak temel amacımız. Football Blitz'de 2 farklı oyun modu bulunuyor. Quick Match'da hemen kahramanımızı seçerek maça çıkabiliyoruz. World Cup modunda dünya kupasına katılarak uzun süren bir maratona çıkıyoruz. Multiplayer modu ise oyunu çok oyunculu olarak oynamamıza imkan veriyor. Bu modda aynı cihaz üzerinden oyunu arkadaşlarımıza karşı oynayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Football Blitz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
108 MB DOSYA BOYUTU

Football Blitz, iPhone ve iPad'de iki kişilik ve online oynayabileceğiniz ücretsiz futbol oyunu.

Football Blitz, animasyonların ön plana çıkarıldığı futbol oyunu. iPhone ve iPad’inizde futbol oyunları oynamayı seviyor, klasik oynanışın biraz dışına çıkmak istiyorsanız indirip oynamanızı isterim.

İndirmesi ve oynaması ücretsiz, 100 MB boyutunda online ve iki kişilik futbol oynama seçeneği sunan futbol oyunu fazla yok. Mobil platformda oldukça popüler olan Football Blitz’i diğer futbol oyunlarından ayıran bir başka özelliği; gerçek futbolcular yerine eğlence mekanları, çizgi filmlerde gördüğümüz karakterlerle maça çıkmamız. Maçların birebir gerçekleştiği oyunda Hızlı Maç, Dünya Kupası ve Multiplayer (Aynı cihazda iki kişi oynuyorsunuz) oynama seçeneğiniz var.

Dünya şampiyonu olmak için mücadele verdiğimiz oyunda oyuncu ve sahayı tepe noktadan görüyoruz. Oyuncumuzu topa yönlendirmek için soldaki analoğu, şut çekmek için de sağdaki A butonunu kullanıyoruz. Şut çekeceğimiz vakit yön simgesinin belirmesi ve şut hızını gösteren barın çıkması güzel olmuş.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Badminton Blitz

    Gerçek zamanlı olarak Badminton maçlarına katılacağız.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.