Football Cup Superstars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinize diz çöktürebileceğiniz harika bir futbol mücadelesi

Football Cup Superstars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir futbol oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eşsiz kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Tek parmağınızla şut çekip yüksek skorlara ulaşabileceğiniz bir futbol oyunu olan Football Cup Superstars, harika kurgusu ve eşsiz atmosferiyle karşımıza çıkıyor. Birbirinden güçlü ve etkili oyuncuları kontrol edebileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza karşı oynayabiliyor ve kimin daha iyi olduğunu ortaya çıkarabiliyorsunuz. Eşsiz bir deneyim sunan oyunda tek yapmanız rakip kaleye gol atmak. Stratejik taktikler ile rakiplerinizi alt etmeniz gereken oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Futbol yıldızları gibi hissedebileceğiniz oyunda rekabetin tadını da çıkarabiliyorsunuz. Başlangıç vuruşundan bitiş düdüğüne kadar eşsiz bir atmosfere sahip olan Football Cup Superstars, sizleri bekliyor. Eğer futbol oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim.

Football Cup Superstars oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Football Cup Superstars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil futbol oyunu

Football Cup Superstars, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyund arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Football Cup Superstars, birbirinden güçlü ve etkili oyunları kontrol edebileceğiniz oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz. Tek parmağınızla kaleye şutlar çekebileceğiniz oyunda başlangıç vuruşundan itibaren bitiş düdüğüne kadar kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda kimin daha iyi oynadığını ortaya çıkarabiliyorsunuz.Stratejik taktikler ile rakiplerinizi alt etmeniz gereken oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Futbol yıldızları gibi hissedebileceğiniz oyunda rekabetin tadını da çıkarabiliyorsunuz. Eğer futbol oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim.

Football Cup Superstars oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Head Football World Cup

    Keyifli bir futbol oyunu olarak karşımıza çıkan Head Football Cup'ta topu direğin üzerinden geçirip rakip sahaya göndermeye çalışıyoruz.
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Premier Football Games Cup 3D

    Premier Football Games Cup 3D, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerince ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz heyecanlı bir futbol oyunudur.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Football Live Mobile

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Toon Cup 2018 (Toon Kupası 2018)

    Cartoon Network karakterleri yeşil sahaya iniyor.