Football Forever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Hareketli kaleye gol atma ne kadar zor olabilir?

Football Forever, hareketli kaleye şut çekip gol bulmaya çalıştığınız bir futbol oyunu. Klasik maçlar yerine penaltı çekme, serbest vuruş gibi şut çekme odaklı basit futbol oyunlarını seviyorsanız tavsiye ederim. Zorluk düzeyi gittikçe artan oyunda tek topla onlarca gol atmaya çalışıyorsunuz. Kaleci yok ancak gol atmak son derece zor!

Android platformunda en küçük boyutlu futbol oyunu sanırım. Hızlı maçlar, turnuvalar, lig mücadelesi, challenge gibi birçok oyun modunu bünyesinde barındıran gerçekçi futbol oyunlarının hepsini bir kenara bırakın. Sadece serbest vuruş/penaltı atışıyla gol bulmanızı isteyen Football Forever ile vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyunda ilerlemek için tek yapmanız gereken; şut çekmek. Kale boş yalnız sağ sol, yukarı aşağı farklı noktalara hareket ediyor. Buna rağmen golü bulmak bir başarı lakin fazla sevinmeyin; ilerleyen safhalarda defans oyuncuları da oyuna dahil oluyor. Savunma oyuncularını aşıp hareketli kaleye topu göndermek beceri ve sabır gerektiriyor. Bu noktada hayat çizgisi devreye giriyor. Kaçırırsanız yeniden deneme şansınız oluyor. Yalnız hayat çizginizden ne kadar kullanırsanız sıralamada o kadar geriye düşüyorsunuz.

Erkan Calp

Football Forever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Boş kaleye gol atmak ne kadar zor olabilir ki?!

Football Forever oyununda kaleci olmayan hareketli kalelere şut çekip gol bulmaya çalışıyorsunuz. Mobil platformdaki en ufak boyutlu futbol oyunu ancak eğlenceden ödün vermiyor. Penaltı çekme, serbest vuruş odaklı futbol oyunlarını seviyorsanız, kaçırmayın derim. iOS tarafında da ücretsiz!

Gerçekçilikte ziyade eğlence arayan futbol severlere hitap eden oyunlardan biri Football Forever. Yeşil sahaların en iyi penaltı, serbest vuruş atan oyuncusu olduğunuzu gösteriyorsunuz. Başlangıçta kaleyle aranızda hiçbir engel yok ve sabit duran, boş kaleye şut çekerek ısınıyorsunuz. Isınma turunu attıktan sonra kale ufaktan hareketlenmeye başlıyor. Kale hareketli de olsa boş kaleye şut çektiğinizden bunu da aşıyorsunuz. Sonraki aşamada defans oyuncuları karşınıza çıkıyor. Topa falso vermeden, savunma oyuncularına çarptırmadan hareketli kaleye nasıl gol atabileceğinizi düşünmeye başlıyorsunuz. Oyunun bu safhasında gol kaçırmak kaçınılmaz oluyor. Kaçırırsanız hayat çizginizden kullanarak atışı tekrarlayabiliyorsunuz lakin hayat çizginizden ne kadar eksilirse sıralamada kalma olasılığınız o kadar azalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Nick Football Champions

    Nick çizgi film karakterleri sahada mücadele ediyor.
  • PSG Football Freestyle

    PSG Football Freestyle Android Oyunu İndir: Paris Saint-Germain yıldızlarıyla serbest stil futbol oyunu
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Football Live Mobile

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu