Football Heroes Pro Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Football Heroes Pro Online, 2017 - 2018 kadroları içeren online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.

Football Heroes Pro Online, NFL oyuncularını toplayan sanırım tek gerçek zamanlı online Amerikan Futbolu oyunu. Maç içerisinde olmasa da menülerde modelleme yerine oyuncuların gerçek yüzleriyle karşılaştığımız NFL oyununda ister arkadaşımızla birlikte istersek te yapay zekaya karşı mücadele edebiliyoruz.

Maç içi kavgaların da olduğu (bizzat kavgaya girebiliyoruz) Amerikan Futbolu oyununda 2017 – 2018 sezonunda mücadele edecek tüm NFL takımları yer alıyor. Daha da güzeli favori NFL oyuncularımızdan oluşan rüya kadromuzu kurmamıza izin veriliyor. FIFA Ultimate Team’deki gibi kadro dizilimini dilediğimizce ayarlayabiliyoruz. Oyuncularımız maça çıktıkça özellikleri gelişiyor, yeni yetenekler kazanıyorlar.

Günlük düzenlenen ödüllü online ligler de sunan Football Heroes Pro Online’ın beğendiğim bir yanı da; oyuncuları maç esnasında istediğimiz gibi yönlendirebilmemiz. Oyuncuların kontrolü tamamıyla bizde. Koşma, pas atma, itme, mücadele etme, dönme gibi klasik hareketler dışında seyircileri coşturacak 50’ye yakın özel hareket yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Football Heroes Pro Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Football Heroes Pro Online, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.

Football Heroes Pro Online, gerçek NFL oyuncularının yer aldığı gerçek zamanlı online multiplayer oynanış sunan Amerikan Futbolu oyunu. iOS için de ücretsiz indirilebilir olan NFL oyununda FIFA’da olduğu gibi Ultimate Team kurabiliyor, oyuncularımızı geliştirebiliyor, online liglerde mücadele edebiliyoruz.

Online, arkadaşlarınızla birlikte veya yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz, dilerseniz tek oyunculu modda ödülleri kapmak için seviye atlama mücadelesi vereceğiniz Amerikan Futbolu (NFL) oyunu Football Heroes Pro Online’ı tavsiye ederim. Gerçek NFL oyuncularını kart formunda karşımıza çıkaran oyunda oyuncular üzerinde tam kontrole sahibiz. Hızlanma, dönme, girişme, itme kısacası bir Amerikan Futbolu maçında gördüğümüz tüm hareketlerin yanında 50’ye yakın özel hareket bulunuyor. Bu arada maçı bölüp rakip oyunculara girişme gibi detaylar mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Heroes Online

    Football Heroes Online, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir online multiplayer Amerikan Futbolu (NFL) oyunu.
  • Football Heroes PRO 2017

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Total Football APK

    Total Football APK, farklı bir futbol deneyimi arayanlar için kaliteli grafikleri ile gerçekci bir futbol simülasyon oyunudur.
  • SEASON 19 Pro Football Manager

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol menajerlik oyunu
  • Extreme Football

    Online maçlarda rakiplerine ve arkadaşlarına gol at.
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.