FootBallHop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Süper zevkli top sektirme oyunu

FootBallHop!, piksel görselli keyifli oynanış sunan futbol oyunları arasında. Mobil cihazda futbol oynamaktan keyif alıyor, frikik, penaltı, top sektirme gibi hareket odaklı futbol oyunlarını ayrıca seviyorsanız tavsiye ederim. Zorluk düzeyi harika ayarlanmış ve Android telefonunuzda her yerde açıp rahatça oynayabileceğiniz bir oyun.

Mobilde FIFA, PES, Dream League Soccer gibi hem görselleri hem de oynanışıyla etkileyici birçok kaliteli futbol oyunu mevcut ancak bunların ortak sorunu; kontrol sistemlerinin karmaşık olması. FootBallHop!, ister toplu taşımada, ister durakta, ister mola anında, ister arkadaşınızı beklerken, isterseniz de evde hemen, hızlıca oynayıp stres atacağız bir futbol oyunu. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere top sektirme yeteneğiniz ölçülüyor. Çırpı bacak ve kolları olan farklı ülkelerden oyuncular arasından favorinizi seçip yeşil sahaya adım atıyorsunuz. Topu ayağınızda mümkün olduğunca uzun süre sektirmeye çalışıyorsunuz. Topun düştüğünde ikinci bir şans verilmiyor.

Erkan Calp

FootBallHop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Sahaya çıkın, top sektirmede ne kadar iyi olduğunuzu gösterin.

FootBallHop!, top sektirmede ne kadar iyi olduğunuzu gösterdiğiniz mobil futbol oyunu. FIFA, PES, Dream League Soccer ve diğer futbol oyunlarında klasik maç yapmaktan sıkıldıysanız tavsiye ederim. Görsellerinde bir retro havası var lakin çok keyifli oynanış sunuyor. Boş zamanlarınızda, durakta, toplu taşımada, misafirlikte, her yerde oynayabileceğiniz türde eğlence dozu yüksek bir futbol oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 131MB yer kaplıyor.

Harika piksel görsellere sahip top sektirme yeteneğinizi ölçen bir futbol oyunu FootballHop!. Milli takım forması giymiş, elleri olmayan uzun boylu oyuncuların yerine geçiyorsunuz. Kimselerin olmadığı sahada top sektirerek futbol cambazlığı yapıyorsunuz. Topu düşürdüğünüz anda puanınız sıfırlanıyor. Kazandığınız puanlarla da yeni oyuncuların kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Hyperball Legends

    Arabalı futbol oyunu Rocket League'in mobil sürümü
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.
  • Perfect Eleven

    Harika deneyim sunan bir futbol oyunu
  • Soccer Manager 2019 APK

    Mobildeki en iyi ücretsiz futbol menajerlik oyunu
  • Soccer Champion

    Eşsiz deneyim sunan bir futbol oyunu