Forest Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Forest Home, ormandaki tehlikeli yolları aşarak sevimli canlıları kurtarmanız gereken eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunu.

Forest Home, aklınıza gelen bulmaca oyunlarından çok daha farklı yapısı ve oynanışı ile ön plana çıkmayı başaran eğlenceli bir Android oyunu. Amacınız tüm bölümlerde ormandan kaçış yolunu çizerek sevimli canlıları kurtarmak. Fakat siz kaçış yolunuzu çizerken önünüze engeller ve köptüler çıkıyor. Bu engelleri aşarak ve yoldaki yiyecekleri toplayarak tüm bölümleri bitirmeniz gerekiyor fakat bu iş pek sandığınız kadar kolay değil.

Kafa yorucu olmasına rağmen eğlenceli olan oyunu Android telefon ve tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oynadıkça daha da fazla oynamak isteyeceğiniz Forest Home, gelişmiş görsel kaliteye sahip ve oynanışı da son derece sorunsuz olarak hazırlanmış.

Stres atmak için oynayabileceğiniz en ideal oyunlardan bir tanesi olan Forest Home'u mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

Forest Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
98.8 MB DOSYA BOYUTU

Forest Home her yaştan oyunseverin beğeniyle oynayabileceği bir bulmaca oyunu.

Forest Home, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda, sevimli hayvanları varış noktalarına ulaştırmaya çalışıyoruz.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse Forest Home her yaştan oyunseverin beğenisini kazanacak türden bir yapım. Renkli arayüzü ve akıcı animasyonları ile kalite algısını yükselten bu oyunda 8 farklı mekan ve bu mekanlara serpiştirilmiş onlarca farklı tasarımlı bölüm mevcut. Elbette bunlar git gide artan bir zorluk seviyesine sahipler. Bunlara ek olarak zaman zaman karşımıza çıkan bölüm sonu canavarları da zorluk seviyesini artırıyor.

Oyundaki temel görevimiz ekranda bulunan hayvanların gitmek istedikleri noktaya kadar rota çizmek. Parmağımızı ekranda dolaştırarak rotayı çizebiliyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken en önemli ayrıntı ise rotaların asla çakışmaması.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Forest Home, iOS cihazları üzerinde oynayabilecekleri keyifli ve zihin çalıştıran bir oyun arayanların denemesi gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Puzzle Forest

    Block Puzzle Forest, Android cihazlarda oynanabilir tetris benzeri bulmaca oyunu.
  • Forest Mania

    Forest Mania eşleştirme oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Forest Rescue

    Forest Rescue, kendine özel bir tema ve konuya sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android üçlü eşleme oyunu.
  • Miga Forest

    Yarım kalmış ormanın parçalarını yerleştir ve doğayı tamamla.
  • Tropical Forest: Match 3 Story

    Adaları tatil merkezlerine dönüştüreceğiz.
  • Spirit of the Ancient Forest

    Macera dolu bir ormanda gizli nesnelerin izini süreceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Home

    Home, Facebook'un resmi uygulaması olarak ilgilendiğiniz içerikleri telefonunuzun ekranına getiren ve uygulamalarınız kolayca başlatmanızı sağlayan etkileyici bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Forest

    Forest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur