Fortress Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Fortress Fury'de karşılıklı kale savaşlarına katılıyor ve rakibi çökertmeye çalışıyoruz.

Fortress Fury, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici ve aksiyon odaklı bir strateji oyunu. Oyundaki temel amacımız kendimize bir kale inşa etmek ve rakibimizin kalesini yıkıp ayakta kalmak.

Oyun tamamen gerçek zamanlı oynanıyor. Öncelikle yapmamız gereken şey kalemizi, farklı materyaller kullanarak inşa etmek. Bu noktada çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü materyallerin farklı fiyatları var ve hepsinin dayanma gücü birbirinden farklı. Dolayısıyla optimum sağlamlığı ve fiyatı yakalamak gerekiyor.

Binalarımızı inşa etmek için kullanabilecğeimiz materyallere ek olarak çok sayıda silahımız mevcut. Bu silahları verimli bir şekilde kullanarak rakiplerimizi alt etmemiz gerekiyor. Bu tarz bir oyunda görmeye alışkın olduğumuz türden büyüler, güçlendiriciler ve bonuslar Fortress Fury'de de mevcut. Bunları akılcı bir şekilde kullanarak oyunda hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir atmosfere sahip olan Fortress Fury, strateji oyunları oynamaktan keyif alan bünyelere ilaç gibi gelecek.

Emircan Erdoğan

Fortress Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Fortress Fury, rakiplerimizle amansız bir kale savaşına girdiğimiz, sürükleyici bir oyun.

Fortress Fury, iPhone ve iPad sahipleri için tamamen ücretsiz olarak sunulan bir strateji oyunu. Aslında bu oyunda tamamiyle bir strateji oyunu demek hata olur çünkü içerisinde bol miktarda aksiyon öğesi barındırıyor. Oyundaki aksiyon havası dikkat çekici görseller ve animasyonlarla üst seviyeye taşınıyor.

Oyundaki temel görevimiz kendimize sağlam bir kale inşa etmek ve rakiplerimizi sahip olduğumuz silahları kullanarak yok etmek. Bu amaç doğrultusunda kullanabilecğeimiz çok sayıda silaha ve yapı malzemesine sahibiz. Kullanabileceğimiz malzemelerin her biri farklı dayanma güçlerine ve dolayısıyla farklı fiyatlara sahip. Bütçemiz doğrultusunda sağlamlıktan ödün vermeden optimum materyalleri seçmeli ve kalemizi onları kullanarak inşa etmeliyiz.

Oyunda başarılı olabilmek için rakibimizin kalesini yıkmamız ve ayakta kalmamız gerekiyor. Neyse ki rakibi yerle bir etmek ve oyun esnasında avantaj elde edebilmek için kullanabileceğimiz çok sayıda bonus ve güçlendirici mevcut.

Keyifli bir oyun deneyimi vaat eden Fortress Fury'nin uzun soluklu olacağını düşünüyorum. Siz de savaş ve strateji odaklı oyunlardan keyif alıyorsanız bu oyunu denemeniz gerek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fortress Under Siege

    Fortress Under Siege, Android için geliştirilmiş bir orta çağ kule savunma oyunudur.
  • Sea Fortress

    Batar ya da yüzersiniz! Seçim sizin.
  • Atari Combat: Tank Fury

    Atari Combat: Tank Fury Android İndir: Farklı türleri harmanlayan askeri mobil oyun
  • Fortress Under Siege HD

    Onlarca farklı kaleyi fethetmek için türlü stratejiler geliştireceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Fortress: Destroyer

    Fortress: Destroyer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Battle Bears Fortress

    Battle Bears Fortress, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve savunma türünde bir oyundur.
  • Block Fortress

    Minecraft benzeri bir dünyada shooter, sandbox ve kule savunma oyunu arıyorsanız Block Fortress mükemmel bir seçenek.