Forza Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
16,864 TOPLAM İNDİRME
3.85 GB DOSYA BOYUTU

Forza Street: Microsoft'un yeni araba yarışı oyunu

Forza Street, ücretsiz indirip oynayabileceğiniz araba yarışı oyunu. Microsoft’un yeni araba yarışı oyunu Forza Street, tüm Windows 10 PC’lerde akıcı oynanış sunacak şekilde geliştirilmiş. Forza Horizon, Forza Motorsport kalitesinde bir yarış oyunuyla karşımızda. Herkesin rüyalarını süsleyen arabalardan harika bir koleksiyon sunuyor ancak arabaları elde etmek için oyunda Miami sokaklarında düzenlenen yarışlarda tüm hünerlerinizi sergilemelisiniz. Hızlı yarışlara hazırlanın!

Microsoft’un Windows 10 PC, Xbox, Android ve iOS cihazlarda oynanabilen ücretsiz araba yarışı oyunu Forza Street, klasik güçlü arabalardan modern spor ve senelerin eskitemediği süper arabalara kadar efsanevi arabaları toplayan geniş bir garaja sahip ve sürekli olarak yeni arabalar ekleniyor. Oyunda ya haftalık olarak yeni karşılaşmalar, hikayeler ve mücadelelerin eklendiği sonsuz bir hikayeye dalıyorsunuz ya da hızlı, noktadan noktaya yarışlarda sokak yarışçılarına meydan okuyorsunuz. Yarıştıkça seviyeniz yükseliyor, daha hızlı rakiplerle kapışıyorsunuz. Bu da beraberinde daha çok ödülü getiriyor. Tabii ki; zorlu yarışları kazanmak için arabanızı geliştirmeniz şart. Fren, süspansiyon, motor ve çok daha fazlasını toplayarak arabanızın sınırlarını zorlamanız gerekiyor. Bu arada kontrol sistemi bir hayli ilgin. Gaz, fren ve turbo için uygun zamanlamayı bekliyorsunuz. Aksiyon kamerasıyla da adrenalin tepe noktaya ulaşıyor. Oyunun güzel bir yanı da rakip beklemiyorsunuz; yarışmak istediğinizde yarışıyorsunuz.

Forza Street Özellikleri

  • Sonsuz bir hikaye boyunca yarışın.
  • Efsanevi bir araba koleksiyonuna sahip olun.
  • Hızlı yarışlar mı, kariyer mi? Seçiminizi yapın.
  • Yükseltmelerle arabanızın performansınızı artırın.
  • Gerçek sinematik yarışı deneyimleyin.

 

Erkan Calp

Forza Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,794 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Forza Street Mobile İndir (Android): Forza mobil oyunu indirin, online yarışlara katılın!

Forza Street Mobile indirilmeye açıldı! Forza Street Mobile Android telefonda yarış oyunları oynamayı seven herkese açık bir oyun. Basit kontrol sistemiyle her yaştan mobil oyuncunun keyif alarak oynayabileceği bir yarış oyunu Forza Street Mobil. Yüksek kalitede grafiklerinin yanında aksiyon kamerasıyla film sahnelerini hatırlatan yapım oldukça başarılı.

Gerçekçi sürüşe yakın deneyim sunan simülasyon türünden ziyade hızlı, çılgın yarışlar çıkarmaya zorlayan arcade türünü sevenlerin kesinlikle oynaması gereken araba oyunlarından biri. Microsoft’un Windows PC plattformundan sonra Android ve iOS platformuna eş zamanlı çıkardığı mobil yarış oyunu Forza Street Mobile, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Forza PC oyununda kullandığımız, ikonik araçların tümü garajda sizi bekliyor. Klasik güçlü arabalardan modern spor arabalara yıllara meydan okuyan süper arabalara efsanevi arabaları bir arada görebileceğiniz oldukça geniş bir garaj var ve sahip olabileceğiniz arabaların sayısı giderek artıyor. Oyuna geçecek olursak; Ya haftalık olarak meydan okumalar, hikayeler, kapışmaların eklendiği sonsuz bir hikayeye dalıyorsunuz ya da hızlı, bir noktadan bir noktaya yarışlarda sokak yarışçılarıyla kapışıyorsunuz. Tabii ki yarıştıkça rütbeniz artıyor, ödüller topluyor, aracınızı yükselteceğiniz paketler alıyorsunuz. Yarıştığınız arabayı sürekli olarak yenilemeniz gerekiyor çünkü yarışlar teke tek ve hata yaptığınız anda birinci bitirmeniz çok zor.

Diğer mobil araba yarışı oyunlarının aksine kritik noktalarda gaz, fren ve turbo dokunuşları yaparak yarışa yön verdiğiniz, gerçek sinematik yarış deneyimi yaşatan Forza Street Mobile Android indirilmeye açıldı lakin henüz Türkiye Google Play Mağazası’ndan indirilebilir değil, bilmenizde fayda var.

 

Erkan Calp

Forza Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
1.5 GB DOSYA BOYUTU

Forza Street Mobile İndir (iOS): Forza mobil oyunu iPhone/iPad'de!

Forza Street Mobile indirin ve hemen sokak yarışlarına katılın! Windows PC ve konsoldaki en iyi grafiklere sahip yarış oyunu Forza mobilde!

Android ve iOS platformuna ücretsiz çıkış yapan Forza Street Mobile, Asphalt 9 kadar kaliteli grafiklere sahip olmasa da oynaması gayet keyifli bir mobil yarış oyunu. Mobilde araba yarışı oyunları oynamayı seviyorsanız, Forza Street Mobil oyunu iPhone/iPad cihazınıza indirmenizi öneririm. Yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir online yarış oyunu.

Forza mobil oyunu Forza Street Mobile’ın geliştiricisi de Microsoft ve ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Windows’un ardından mobil platformda indirilmeye açılan yarış oyunu hem grafikleri hem de oynanışıyla en iyi mobil araba yarışı oyunu Asphalt 9’dan oldukça farklı. Görsel açıdan grafik seviyesi biraz düşük, oynanış açısından da arabanın kontrolü tamamıyla sizde değil; belli noktalarda fren, gaz ve turboyu kullanıyorsunuz. Yalnız kamera açıları etkileyici. Filmlerde gördüğümüz kamera açıları oyuna aktarılmış. Gerçek sinematik yarış deneyimine hazır olun. Oyuna geçecek olursam; Forza oyununda yarıştığınız tüm araçlar mevcut. Muscle, modern, retro, her çeşit araba mevcut olmakla birlikte güncellemelerle garaja yeni arabalar ekleniyor. Yarış arabanızı modifiye edemeseniz de geliştirebiliyorsunuz. Haftalık karşılaşmalar, hikayeler, mücadeleleri içine alan sonsuz bir hikaye ya da sokak yarışçılarıyla kapıştığınız noktadan noktaya hızlı yarışlara katılıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • Forza Horizon 5

    Sürekli gelişmekte olan açık dünyada sınırsız sürücülük aksiyonu Forza Horizon 5, PC'de Steam'de!
  • GRID

    GRID (İndir): PC'deki en iyi araba yarışı oyunlarından biri
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.
  • Asphalt 9: Legends

    Efsane yarışçılara meydan okuyun!
  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.
  • Trail Out

    Bilgisayarınızda iki kişilik araba yarışı oynamak isterseniz Trail Out tam size göre.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.