Football Manager Underworld 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Yeraltı dünyasına ineceğiz.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Football Manager Underworld 2019 ile gerçekçi bir futbol menajerlik dünyası bizleri bekliyor.

Kusursuz grafiklere sahip olan ve gerçekçi içerikleri ile mobil platformda oyunculara kaliteli bir deneyim sunan yapım, bünyesinde lig ve turnuvalara da yer veriyor. Gerçek oyuncularla mücadele edeceğimiz oyunda bilinmeyen bir şehri devralarak oyuna başlayacak ve bir imparatorluk kurmaya çalışacağız. Yozlaşmış sisteme karşı ayak uydurmaya çalışacağımız oyunda ilk 11’imizle gerçek oyunculara meydan okuyabilecek ve onlarla maçlar yapabileceğiz.

Seviye sistemininde yer aldığı oyunda yeteneklerimizi de artırarak daha etkili bir hale gelebileceğiz. Dileyen oyuncular yıldız futbolcuları takımlarına transfer edebilecek ve maçlarda koz olarak kullanabilecekler. Buna ek olarak açık artırmalara katılabilecek, takımımıza atrenmanlar yaptırabileceğiz. Oyun içerisinde adeta bir mafya babasına dönüşecek ve her şeyi aleyhimize çevirmeye çalışacağız. 4.6 gibi bir skor puanına sahip olan yapım, iki farklı mobil platform ücretsiz olarak oynanıyor. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım, günlük görev sistemi ile de yüzleri güldürüyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Football Manager Underworld 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
99.9 MB DOSYA BOYUTU

Yeraltı dünyasına ineceğiz.

Football Manager Underworld 2019 ile bizleri yeraltı imparatorluğu bekliyor olacak. Mobil spor oyunları arasında yer alan Football Manager Underworld 2019 ücretsiz olarak yayınlandı. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı mobil yapımda oyuncular takımlarını yönetmeye çalışacak ve dev bir imparatorluk haline getirmeye çalışacaklar. Farklı lig ve turnuvalara sahip olan oyunda yıldız oyuncuları transfer edebilecek ve gerçek oyunculara karşı mücadele edebileceğiz.

Seviye aylayarak takımımızı geliştireceğimiz yapımda oyuncular kendilerine verilen bir şehirde stadyumlarını inşa ederek oyuna giriş yapacaklar. Oyuncular takımlarını geliştirerek maçlara daha güçlü bir şekilde çıkmaya çalışacaklar. Çarpıcı grafiklere sahip olan yapımda oyuncu alıp satabileceğiz.

Ses efektleri ile de desteklenen yapımda gerçek oyuncular ile maçlara ve turnuvalara katılarak şampiyon olmaya çalışacağız. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan mobil yapım ücretsiz olması nedeniyle de her geçen gün kitlesini artırmaya devam ediyor. Stanga Games imzası ile geliştirilen yapım tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Manager Mobile 2018

    Football Manager Mobile 2018 indir, dünyanın en iyi kulüplerinden birini yönet.
  • True Football National Manager

    Milli takım teknik direktörlüğü yapabileceğiniz eşsiz bir menajerlik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Be the Manager 2019

    Şampiyon olmaya çalışacağız.
  • Football Arcade

    Mobil cihazımızda frikik kullanacağız.
  • Franchise Football 2018

    Amerikan futboluna iz bırakacağız.