FotoRus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50,580 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletinizi kullanarak kolayca hareketli GIF ve kolajlar yapma şansınız bu ücretsiz uygulama ile var.

Android için hazırlanan pek çok fotoğraf çekme, efektleme, filtreleme ve kolaj yapma uygulaması mevcut ancak FotoRus uygulaması bunların arasından kalitesi ve kolay kullanımı ile sıyrılıyor diyebilirim. Hem fotoğraflarınızı istediğiniz gibi eğlendirici hale getirmenizi sağlarken hem de arkadaşlarınızla kolayca paylaşmanıza yardımcı olması ile fotoğraf çekmeyi sevenlerin en iyi uygulamalarından birisi haline gelecektir.

Sadece efekt ve filtreler değil aynı zamanda hareketli GIF resimleri de hazırlayabilen program böylece gençlerin severek kullandığı bu resimlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Tek yapmanız gereken hareketli GIF içerisine katılacak olan resimleri belirlemek ve uygulamayı kullanmak.

FotoRus'un temel dikkat çeken özelliklerini kısaca listelemek gerekirse;

  • Kamera, video klip ve fotoğraf galerisinden hareketli GIF yaratabilme
  • Hareket efektleri – yağmur, kar, gece görüşü, sniper ve benzeri efektler eklemek
  • Gelişmiş özellikler – GIF'in her bir karesi düzenlenebilir durumda
  • Çerçeveler – resimlerinize dilediğiniz gibi çerçeveler ekleme imkanı da mevcut

Aynı zamanda kolaj da hazırlayabileceğiniz FotoRus uygulaması pek çok gencin en sık kullandığı tüm araçları bünyesinde toplamış diyebilirim. Keyifle kullanacağınıza inandığım bu ücretsiz Android fotoğraf uygulamasını denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

FotoRus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,475 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad'lerinizde kolayca fotoğraf kolajları hazırlamak, bir yandan da efektler ve filtreler yapmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanan fotoğraf ve resim düzenleme uygulamalarından bir tanesi de FotoRus uygulaması ve özellikle fotoğraf kolajları hazırlamayı sevenlerin kesinlikle beğeneceğine inanıyorum. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama aynı zamanda kendi içerisinde tanımlı pek çok kolaj teması, efekti ve resim düzenleme seçenekleri ile birlikte geliyor.

Bunlar arasında en çok dikkat çekenler magazin teması için 100'den fazla şablon barındırması, çerçeveler için 60'dan fazla stil barındırması ve bunun yanında 200'den fazla yaratıcı konsepti de sizlere sunabilmesi. Özellikle yüksek çözünürlüklü fotoğrafları da destekleyen ve kolayca işlem yapabilen uygulama 20'den fazla sahne modu ve 50'den fazla filtreyi de başarıyla uygulayabiliyor.

Dilerseniz uygulamanın bu özelliklerini arttırabilmek için uygulama içi satın alma işlemleri de yapabilir ve efektlerinizi çok daha çeşitli hale getirebilirsiniz. Son dönemlerde özellikle Tumblr bloglarında kolajların ne kadar popüler olduğunu dikkate alırsanız bu yönde kullanabileceğiniz en iyi filtreleme ve kolaj yapma uygulamalarından birisi FotoRus diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında