FRAMED 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

FRAMED 2, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen çizgi roman oyunu.

FRAMED 2, mobil platformda oldukça popüler, Android telefon ve tabletlerde oynanabilen çizgi roman oyunu. Çizgi roman sayfalarını düzenleyerek hikayeye yön verebildiğimiz bulmaca oyununun ikinci bölümünde orijinal oyundaki olaylardan öncesi anlatılıyor.

2014’te yılın oyunu seçilen çizgi roman temalı bulmaca oyunu FRAMED’in ikinci bölümünde hikayenin başına gidiyoruz. Sinema filmlerinde olduğu gibi geriye dönüyoruz. FRAMED 2’de genellikle polislerden ve onların eğitimli köpeklerinden kaçıyoruz. Olayın gerçekleşmesi bizim çizgi roman sayfalarında yaptığımız değişiklikle oluyor. Dolayısıyla hikayenin ilerleyebilmesi için çizgi roman sayfalarına müdahale etmemiz gerekiyor. Çizgi roman sayfalarını istenen sırada ayarlamazsak polislere yakalanıyoruz. Oyunun güzel yanı; hata yaparsak ikinci bir şans sunuluyor, hikaye baştan başlamıyor.

Erkan Calp

FRAMED 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
351 MB DOSYA BOYUTU

FRAMED 2, çizgi roman ile bulmaca öğelerini harmanlayan ödüllü bir yapım.

FRAMED 2, 2014’te yılın oyunu seçilen çizgi roman temalı bulmaca oyunu FRAMED’in devamı niteliğinde hazırlanmış. İlk olarak iOS platformunda indirilmeye açılan oyunda yine çizgi roman karelerini değiştirerek hikayeye yön veriyoruz.

Çizgi roman ile bulmaca öğelerini başarılı şekilde harmanlayan ender yapımlardan FRAMED’in ikincisinde de etrafımızı sarmış polislerden kaçıyoruz. Eğitimli köpeklere sahip polisleri atlatmak için her zaman olduğu gibi çizgi roman karelerinin sırasını değiştiriyoruz. Bu, direkt hikayenin akışını değiştirdiğinden üzerinde düşünerek yapmamız gereken bir hamle. Zaten oyunun ilkini oynadıysanız oynanışı biliyorsunuzdur. Oynanış tarafında bir değişiklik yapılmamış. Hikaye olarak ta orijinal oyundaki olaylardan öncesi anlatılıyor.

Animasyonların ön plana çıkarıldığı, enfes grafikler sunan FRAMED 2, ilk oyun gibi düşünmeye zorlayan etkileyici bulmacalar içeriyor. Kareleri kaydırıp olayın gerçekleşmesini izliyorsunuz. Yanlış kareyi hareket ettirirseniz hikayeye baştan başlamıyorsunuz. Yeniden deneme lüksünüz var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FRAMED

    FRAMED, diğer bulmaca oyunlarından çok daha farklı olarak karşımıza çıkan ücretli fakat kaliteli bir Android oyunu.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Blockwick 2

    Blockwick 2 Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu.