Frantic Architect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Frantic Architect, Android platformundaki en zor blok dizme oyunu.

Frantic Architect, blok dizme oyunu diyip geçmemek gerekiyor; zira mobil platformda şimdiye kadar oynadığım en zor gerçekten beceri gerektiren zamanın nasıl geçtiğini unutturan harika bir yapım. Android telefon ve tablette tek parmakla rahatlıkla oynanabilen oyunda klasiğin biraz dışına çıkıyoruz.

Oyunun amacı en uzun kuleyi inşa etmek. Küplerden oluşan kuleyi inşa etme işi benzer oyunlardan farklı. Hazır küpleri üst üste hızlıca sıralamak yerine bir parça üzerinden büyütmemiz gerekiyor. Küpleri üst üste, yan yana belli bir noktaya ağırlık yapmayacak şekilde dilediğimizce getirme şansına sahibiz ancak kulemizi oluşturan küpler herhangi bir noktadan düşmediğinden işimiz oldukça zor. Doğru zamanda dokunarak küpleri dikkatlice birleştirmemiz gerekiyor ki bunu başarmak ta pür dikkat, sabır gerektiriyor.

Erkan Calp

Frantic Architect

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Frantic Architect, minimal görsellere sahip blok dizme oyunu.

Frantic Architect, mükemmel zamanlama ve sabır gerektiren basit olmasına karşın bağımlılık yaratan bir iOS oyunu. Oyun klasik blok dizme oyunlarının görüntüsünde ve ilk başta çok basit izlenimi yaratıyor ancak oynamaya başladığınızda çift haneli rakamlara ulaşmanın ne kadar zor olduğunu görüyorsunuz.

Minimal görsellerle süslenmiş ufak boyutlu beceri oyununda küpleri dizerek en uzun kuleyi ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kuleyi oluşturan küpler herhangi bir noktadan düşmüyor ve küpleri ister yan yana isterseniz de üst üste dizebiliyorsunuz. Lakin ağırlığı hep dengede tutmanız gerekiyor. Küplere doğru zamanda dokunmayı başaramazsanız çok geçmeden yer çekimine yenik düşünüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frantic Rabbit

    Frantic Rabbit, Easter çikolatalarını toplarken tavşanı dengede tutmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Frantic Flower

    Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında en zoru.
  • Frantic Shooter

    Frantic Shooter, galaksinizi uzaylılardan korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Prison Architect

    Prison Architect, Android platformundaki en detaylı hapishane inşa etme ve yönetme oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.