Frantic Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME

Frantic Shooter, galaksinizi uzaylılardan korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.

Frantic Shooter, rengarenk ve yüksek kalitede detaylı görsellerine rağmen ufak boyutlu olmasıyla beğenimi kazanan aksiyon yüklü savaş oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda adından da anlayacağınız üzere etrafımızı saran birçok düşman var ve kaçacak delik olmadığından sürekli ateş ederek düşmanları temizleyerek ilerliyoruz.

Yüksek tempolu ateş etme oyunlarını sevenlere önerebileceğim oyunlardan Frantic Shooter’da özel yetenekli kahramanlardan oluşan ordumuzu toplayarak galaksimizi istila etmeye çalışan uzaylılardan korumaya çalışıyoruz. Seçebildiğimiz 15 farklı kahramanla (geliştiriciye göre yeni karakterler eklenecekmiş) etkili silahlarımızı uzaylıların üzerinde deniyoruz.

Olabildiğince dar bir platformda aralıksız savaştığımız oyunda karakterlerimizi üst açıdan görüyoruz. Basit kaydırma hareketleriyle düşmanlarımıza yanıt veriyoruz. Kontrol sistemi herkesin oynayabileceği şekilde tasarlanmış ancak hareket hiç dinmediğinden bir noktadan sonra kolay gözüken oyun zorlaşmaya başlıyor.

Erkan Calp

Frantic Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Frantic Shooter, galaksinizi uzaylılardan korumaya çalıştığınız hareketli bir iOS oyunu.

Frantic Shooter, en iyi geliştiriciler arasında gösterilen Bulkypix’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı savaş oyunu. Hareketin hiç azalmadığı oyunda tek bir görevimiz var: Galaksiyi uzaylılardan korumak.

Detaylı göze hoş gelen görseller sunan oyunda 15 farklı kahraman yer alıyor ve tabii ki her birinin öne çıkan özelliği ve kullandığı silah farklı. İlginç görünümlü kahramanlarımızdan favorimizi seçerek savaş alanına geçiş yaptığımızda daha ilk dakikalarda aksiyonun içerisine giriyoruz.

Oyun alanını üst kamera açısından gördüğümüzden hem karakterimizi yönlendirmemiz, hem de düşmanlarımızı görmemiz oldukça kolay ancak bu oyunun da kolay olduğu fikrini uyandırmasın. Uzaylıların ardı arkası kesilmediğinden sürekli ateş halindeyiz ve kaçmak durumundayız. Kontrol sistemi tek parmakla rahatlıkla oynanabilecek şekilde ayarlansa da oyun fazla basit değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frantic Architect

    Frantic Architect, Android platformundaki en zor blok dizme oyunu.
  • Frantic Flower

    Frantic Flower, çiçek büyütme oyunları arasında en zoru.
  • Frantic Rabbit

    Frantic Rabbit, Easter çikolatalarını toplarken tavşanı dengede tutmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Run Gun Die

    Hazine için hayatınızı ne kadar tehlikeye atabilirsiniz?
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • Clockwork Damage

    Tek başınıza düşman üssünü, birimlerini yok edebilir misiniz?
  • Metal Shooter

    Metal Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Twin Shooter - Invaders

    Twin Shooter - Invaders mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur