Frecce Tricolori Flight Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Frecce Tricolori Flight Sim mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülatörüdür

Frecce Tricolori Flight Sim eğer mobil cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir uçuş deneyimi yaşamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir uçak simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonu oyunu olan Frecce Tricolori Flight Sim, daha önceden bize birbirinden güzel mobil uçuş simülasyonları sunan RORTOS firması tarafından geliştirilmiş bir başka oyun. RORTOS'un yeni oyununda İtalyan akrobatik uçuş takımı olan Frecce Tricolori takımının bir üyesi olarak akrobatik uçuşlar gerçekleştirmek için çabalıyoruz.

Frecce Tricolori Flight Sim'de oyuncular MB339 PAN, EuroFighter, Tornado, F-104 Straighter gibi uçakları kontrol edebilmekteler. Oyunda 3 farklı oyun modu yer almakta. Bu modlarda Frecce Tricolori takımı tarafından gerçekleştirilmiş akrobatik hareketleri gerçekleştirmeyi deneyebiliyoruz. Simülasyon modunda ise en zorlu mücadele bizi bekliyor. Uçağı kontrol etmenin ile büyük bir mücadele olduğu bu modda akrobatik numaralar yapmak oldukça güç.

Frecce Tricolori Flight Sim'de uçağınını gerçekçi 3 boyutlu kokpit kamerasıyla veya dış kamera açılarıyla yönetebilirsiniz. Frecce Tricolori Flight Sim size kendi akrobatik hareketlerinizi tasarlama imkanı da veriyor.

Frecce Tricolori Flight Sim'in ücretsiz versiyonunda kısıtlı bir içerik oyunculara sunuluyor. Uygulama içi satın alımlarla geri kalan içeriklerin kilidini açabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Frecce Tricolori Flight Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
495 MB DOSYA BOYUTU

Frecce Tricolori Flight Sim mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonu oyunudur

Frecce Tricolori Flight Sim daha önceden de bize kaliteli mobil uçak simülasyonu oyunları sunan RORTOS firması tarafından geliştirilen bir başka başarılı uçak simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Frecce Tricolori Flight Sim bize İtalyan akrobatik uçuş takımı olan Frecce Tricolori'ye dahil olabilme imkanı veriyor. Oyunda bu takımla birlikte özel şovlara katılabiliyor ve simgeleşmiş akrobatik hareketleri gerçekleştirmek için çabalayabiliyoruz.

Frecce Tricolori Flight Sim uçağınızı 3 boyutlu kokpit kamerası ve dış kamera açılarından kontrol etmenize imkan tanıyor. Gerçekçilik ön planda tutularak geliştirilmiş olan Frecce Tricolori Flight Sim buna bağlı olarak zorlu bir uçak kontrol etme deneyimi yaşatmakta. Eğer basit oynanabilen bir uçuş oyunu arıyorsanız Frecce Tricolori Flight Sim aradığınız oyun olmayabilir.

Frecce Tricolori Flight Sim içinde 3 farklı oyun modu ve farklı uçak seçenekleri yer almakta. Oyuncular kendi akrobatik hareketlerini de tasarlayabiliyorlar. Oyunun ücretsiz sürümü kısıtlı bir içeriğe sahip, uygulama içi ödeme yapılarak ek içeriklerin kilidi açılabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.
  • Flight 787

    Flight 787, Android platformunda oynanabilen bir simülasyon oyunudur.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • Airplane Flight Mania 3D

    Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Airplane Flight Mania 3D ne yazık ki beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor.
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.