Free Wallpapers for iOS 7

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
171 TOPLAM İNDİRME
27.5 MB DOSYA BOYUTU

Free Wallpapers for iOS 7, kullanıcıların iOS cihazlarını kişiselleştirmesine yardımcı olacak olan ücretsiz ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

Free Wallpapers for iOS 7, isminden de anlaşıldığı üzere içerisinde binlerce duvar kağıdı bulunduran ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Kullanıcılar bu uygulamayı kullanarak iOS cihazlarınızın kilit ve ana ekranlarını kişiselleştirebilir ve daha güzel görünmesini sağlayabilir. İnternet üzerinde farklı duvar kağıtları aramak yerine tek bir uygulama içerisinde istediğiniz herşeyi bulmanızı sağlayan uygulamayı kullanmak ve duvar kağıtlarını indirmek tamamen ücretsizdir.

Keskin, renkli ve yüksek kaliteli duvar kağıtları sunan uygulama içerisindeki duvar kağıtlarının teması doğa, çizgifilm, hayvanlar, tatil, spor vb. kategorilerden oluşmaktadır. Herhangi bir kategori seçerek o kategoriye ait tüm duvar kağıtlarını kolayca kontrol edebilir ve zevkinize en uygun olanı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iPhone ve iPad'lerinizin ekranlarına yüksek kaliteli duvar kağıtları koymak ve kişiselleştirmek istiyorsanız Free Wallpapers for iOS 7 tam size göre bir uygulama. Kullanımı kolay arayüzü sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulama sayesinde karışık menüler ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir tanesi ise, kullanıcılarına hergün düzenli olarak yeni duvar kağıtları sunuyor olmasıdır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 10000+ Wallpapers HD for iOS

    10000+ Wallpapers HD for iOS, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz olarak indirme imkanın sunan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP

    Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP, iOS cihazlarınız ile birlikte kullandığınız WhatsApp uygulaması için birbirinden renkli arkaplan ve duvar kağıtları içeren oldukça etkileyici bir uygulamadır.
  • Sing a Song for Free

    Sing a Song for Free, şarkı söyleyerek kaydedeceğiniz ve daha sonra bu şarkıyı arkadaşlarınızın tahmin etmesini isteyeceğiniz eğlenceli bir iOS müzik oyunudur.
  • Blurred Wallpapers

    Blurred Wallpapers iOS cihazlar için geliştirilmiş bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Snake for iOS 7

    Snake for iOS 7 ile yılan oyunu yeni iOS cihazlarınıza taşınıyor
  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, iPhone ve iPad'lerinizin ekranlarını süslemek ve güzel göstermek için kullanabileceğiniz en iyi HD duvar kağıtlarını içinde bulunduran ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Game Wallpapers

    Game Wallpapers, oyuncuların 150 fazla oyuna ait HD kalitesindeki duvar kağıtlarını kontrol ederek beğendiklerini iPhone ve iPad'lerinin ekran görüntüsü olarak atayabilecekleri ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Ringtones for iOS 7

    Ringtones for iOS 7 uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınız için hem zil hem de bildirim sesleri yapabilirsiniz.