Freeletics Running

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Freeletics Running, profesyonel sporcuların koşu programlarını içeren bir fitness uygulaması.

Freeletics Running, amatör ve profesyonel olarak spor yapan kişilere yönelik hazırlanmış koşu antrenörü uygulaması olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Benzer uygulamalarda olduğu gibi kilo, yaş, cinsiyet bilgilerinizi girerek profilinizi oluşturduktan sonra kullanabiliyorsunuz.

Daha fit, sağlıklı ve hareketli olmanıza yardımcı olan koşu programlarından biri olan Freeletic Running spor hayatlarının önemli bir parçası olmuş profesyonel kişiler tarafından hazırlanmış egzersizler içeriyor. Egzersizler forma girme, hız ve dayanıklılığı artırma gibi çeşitli kategorilere ayrılmış. Kendinize uygun olanı seçip çalışmaya başlıyorsunuz. Her gün hangi tempoda ne kadar koştuğunuzu grafik üzerinden takip edebiliyorsunuz. Tabii ki harita üzerinde de katettiğiniz mesafeyi görme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Freeletics Running

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Freeletics Running, her kişiye uygun koşu programı sunan fitness uygulaması.

Freeletics Running, fit vücuda sahip olmak istiyor ancak spor salonuna gidecek vakit bulamıyor veya bütçe ayıramıyorsanız tercih edebileceğiniz uygulamalar arasında. Sporla ister amatör olarak ilgilenin isterseniz profesyonel bir sporcu olun size özel hazırlanmış antrenmanları yaparak vücudunuzu formda tutabilirsiniz.

iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kişisel profilinizi oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz fitness uygulamasının önerdiği egzersiz programlarını uygulayarak daha fit, sağlıklı bir vücuda sahip olmanız mümkün. Yağlardan kurtulma, kilo verme, vücudu genel olarak sağlıklı tutma, hız ve dayanıklılığı artırma gibi çeşitli programlar sunuluyor. Hedefinizi belirledikten sonra antrenmana başlıyorsunuz. Günbegün koşu programınızı hem grafik üzerinden görebiliyorsunuz hem de nerelerde ne kadar mesafe koştuğunuzu harita üzerinde görebiliyorsunuz.

Hangi programı ne zaman ve nasıl yapmanız gerektiğini söyleyen antrenör ve sürekli sizi takip ederek formda kalmanızı sağlayan araçlar sunan Freeletics Running’in tek kötü yanı İngilizce olması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fitso

    Fitso Running & Fitness App, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir spor uygulamasıdır.
  • Freeletics

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir egzersiz uygulamasıdır.
  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Nike+ Running

    Android cihazlarında kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.
  • Running Pet APK

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Running Pet APK, koşu oyunlarına yeni bir bakış açısı getiriyor.
  • Running Circles

    Running Circles, refleks ve becerilerinizi test edebileceğiniz dinamik bir beceri oyunu.
  • Running with Santa 2

    Running with Santa 2, Noel temalı bir sonsuz koşu oyunu.
  • Keep Running

    Keep Running'de karakterimizin platformlar arasında yürüyebilmesi için gereken köprüyü oluşturmaya çalışıyoruz.