FreeUndelete

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111,216 TOPLAM İNDİRME
0.92 MB DOSYA BOYUTU

Yanlışlıkla sildiğiniz veya herhangi bir neden ile silinen dosyaları geri getirmeye yarayan ücretsiz bir dosya kurtarma programı.

FreeUndelete programı silinmiş dosyaları kurtarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir veri kurtarma programı. Önemli bilgilerinizin, dokümanlarınızın veya dosyalarınızın yanlışlıkla silinmesi gibi olası üzücü durumlarla karşılaşabilir ve bu dosyaları bir daha elde edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Böyle bir durumda ihtiyacınız olan tek şey bir dosya kurtarma programı.

FreeUndelete dosya kurtarma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz, belirlediğini disk üzerinde tarama yapıp silinen dosyaları bulabileceğiniz ve istediklerinizi geri getirmeye çalışabileceğiniz, küçük olmasına rağmen verimli ve güçlü bir araç. NTFS 1.0, NTFS 2.0, FAT12, FAT32 ve FAT16 dosya sistemlerine destek sunan bu ücretsiz yazılım kötü gün dostu olarak ihtiyacınız olabilecek ve her zaman elinizin altında bulunması gereken bir program.

 

Bu program <a href="https://www.tamindir.com/liste/her-bilgisayarda-olmasi-gereken-programlar/" title="her bilgisayarda olması gereken programlar">en iyi ücretsiz Windows programları</a> listesinde yer almaktadır.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows File Recovery

    Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!
  • R-Studio

    FAT12/16/32, NTFS, NTFS5 ve Ext2FS gibi pek çok dosya sistemini destekleyen R-Studio ile zarar gören dosyaları bile kurtarmak mümkün.
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • Recoverit

    Recoverit, Windows PC kullanıcıları için veri kurtarma programıdır. Silinen dosyalarınızı, fotoğraf ve videolarınızı, müziklerinizi kurtarabilirsiniz.
  • Recuva

    Recuva kullanımı çok kolay ücretsiz veri kurtarma programıdır. Recuva ile silinen dosyaları geri getirmek zahmetsizdir.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Stellar File Repair

    Stellar File Repair programı, bozuk veya hasarlı Microsoft Office dosyalarını, PDF belgelerini kurtarma ve onarmada en iyilerden biri.