Froggy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.

Froggy Jump, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar için tasarlanmış, arcade türü bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Oyundaki temel amacımız sürekli olarak zıplayan kurbağayı düşürmeden mümkün olan en yüksek platforma çıkartmak.

Kurbağamızı yönlendirmek için cihazımızı sağa ve sola eğimlendirmemiz gerekiyor. Ekrana bastığımız zaman ise süper iticiler devreye giriyor ve kurbağaya mükemmel bir ivme kazandırıyor. Maceramız esnasında önümüze çıkan güçlendiricileri toplayarak oyunda hatırı sayılır bir avantaj elde edebiliyoruz.

Oyunda 12 farklı tema mevcut. Bu temalar sayesinde oyunda yapacağımız şey sürekli olarak aynı kalsa bile içinde bulunduğumuz mekanlar değiştiği için oyun sıkıcılık hissinden uzaklaşıyor.

Froggy Jump'ta yer verilen grafikler beklentilerimizin bir nebze altında kalıyor. Özellikle arkaplanlar yeterince özenli değil imajı veriyor. Üzerinde durmaya çalıştığımız platformların da elden geçirilmesi gerekiyor.

Ortalamaları yakalayan Froggy Jump, arcade beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin mutlaka denemesi gereken seçeneklerden birisi.

Emircan Erdoğan

Froggy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
37.7 MB DOSYA BOYUTU

Froggy Jump, reflekslerine güvenen oyunseverlerin göz atması gereken yapımlardan birisi.

Froggy Jump, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir arcade oyun olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu oyun grafikleri ile öne çıkmasa da oyuncuları sinir eden zorluk seviyesiyle dikkat çeken isimler arasındaki yerini alıyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen ve sürekli olarak ilerleyen kurbağayı platformlar arasında zıplatmak. Nihai amacımız ise mümkün olduğunca yukarı tırmanmak ve en yüksek puanı almak.

Kurbağayı yönlendirebilmek için cihazımızı sola ve sağa eğimlendirmemiz gerekiyor. Bunu yaparken çok dikkatli olmamız gerek aksi halde kurbağa platformdan aşağı düşüyor ve oyunu kaybetmiş oluyoruz. Yolculuğumuz esnasında karşımıza çıkan güçlendiriciler hatırı sayılır ölçüde avantaj sağlıyorlar. Ekrana dokunduğumuz anda itici roketler devreye giriyor ve kurbağayı yüksek bir hızda yukarı fırlatıyorlar.

Oyunda 13 farklı arkaplan teması var. Bunlar arasında son derece çılgın ve özgün mekan tasarımlarına da yer verilmiş. Game Center desteği de sunan Froggy Jump, arkadaşlarımızla rekabet edebilmemize imkan veriyor.

Grafikleri biraz daha iyileştirilirse bu oyun epey popüler olacaktır. Yine de beceri oyunlarından hoşlananlar mutlaka göz atmalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Froggy Ribbit

    Froggy Ribbit, şeften kaçmaya çalışan kurbağayı kontrol ettiğiniz eğlenceli Android oyunu.
  • Froggy Splash 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Caveman Jump

    Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.