Frontback

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,967 TOPLAM İNDİRME

Frontback, mobil cihazınızın ön ve arka kamerası ile aynı anda çekim yapmanıza imkan tanıyan bir mobil uygulamadır.

Frontback, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz eğlenceli bir kamera uygulamasıdır. Ön ve arka kamera modunu tek bir ekranda görmenize ve ilginç kareler yakalamanıza imkan veren uygulama herkesin kullanabileceği kadar basit ve ücretsiz.

Android’li cihazınızın ön ve arka kamerasını aynı anda çalıştıran Frontback, cihazınızın ön ve arka kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafı birleştiriyor ve tek bir resim halinde paylaşma imkanı sunuyor. Ön ve arka çekimleri seri bir şekilde yapabildiğiniz gibi çekimler arası süre koymanız da mümkün. Frontback ile çektiğiniz ilginç fotoğrafları kaydedebilir veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınızı isimlendirmeniz ve konumunuzu eklemeniz de mümkün.

Farklı bir fotoğraf uygulaması olan Frontback, sosyal ağ destekli olduğundan ücretsiz bir üyelik oluşturmanız gerekiyor. Kısa süren bu işlemin ardından uygulamanın ana ekranına ulaşıyorsunuz. Kendi çektiğiniz tüm fotoğraflar “Ben” sekmesinde toplanıyor. Keşfet bölümünden de diğer Fronback kullanıcılarının paylaştıkları fotoğrafları görebilir, fotoğraflarını beğendiğiniz kişileri takibe alabilir, en yeni fotoğraflara “Son zamanlarda” sekmesinden ulaşabiliyorsunuz.

Aynı anda hem ön hem de arka kameranızla çekim yapmanıza izin veren Frontback, Türkçe dil desteği sunan farklı bir kamera uygulaması.

Erkan Calp

Frontback

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
24.4 MB DOSYA BOYUTU

Frontback, iPhone ve iPad'lerinizin ön ve arka kameraları ile birer fotoğraf çekerek ikisini tek bir karede buluşturan eğlenceli ve başarılı bir iOs uygulamasıdır.

Frontback, iOS cihazlarınız ile kullanabileceğiniz enteresan kamera uygulamalarından bir tanesidir. Oldukça sade bir kullanıma sahip olan uygulama fotoğraf çekmeyi sevenler tarafından eğlenceli bir şekilde kullanılabilir. Uygulama cihazınızın ön ve arka kameralarını kullanarak aynı anda birer fotoğraf çekerek, çekilen resimleri birleştirmenizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanarak çektiğiniz fotoğraflara başlıklar ekleyebilir veya arkadaşlarınızu etiketleyebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde uygulamayı kullanarak çektiğiniz fotoğrafları Facebook, Twitter, Tumblr ve e-posta aracaılığıyla arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Kullanıcıların fotoğrafları birleştirmesi dışında birbirleri ile bağlantı kurmalarını sağlayan Frontback, arkadaşlarınızın çektiği fotoğraflardan ilham almanızı ve daha yaratıcı fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.

Uygulamanın kapsamlı düzenleme seçenekleri olmaması, uygulamanın eksi yanlarından bir tanesi. Fakat fotoğraf çekmeyi sevenlerin kesinlikle denemesi gereken uygulamalardan bir iolan Frontback'i kullanmak isterseniz, ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirerek harika fotoğraf çekip arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında