Frozen Free Fall: Icy Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Nefes kesen bir oyun olan Frozen Free Fall'da buz kütlelerini yok etmemiz gerekiyor.

Tuhaf ve bir o kadar da zorlu bir yolculuğua çıktığımız oyunda birbirinden zorlu 100 bölümü geçmeye çalışıyor ve buz kütlelerini yok ediyoruz. Serbest düşmeye bıraktığımız topu en iyi yere bırakarak tek atış ile tüm buzları yok etmelisiniz. En az topu kullanarak en fazla zararı vermelisiniz. Büyüleyici efektlere de sahip olan oyunda göz alıcı grafikler yer alıyor. Basit bir oyun olan Frozen Free Fall: Icy Shot aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olarak da karşımıza çıkıyor. Disney'in lisanslı oyunu olan Frozen Free Fall: Icy Shot'da çok eğleneceğiniz kesin. Devasa buz bloklarını yok edebilir ve hiç olmadığı kadar yüksek bir aksiyonun içerisine girebilirsiniz. Yepyeni bölümler ve zorlu görevler ile Frozen Free Fall: Icy Shot sizleri bekliyor.

Frozen Free Fall: Icy Shot oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Frozen Free Fall: Icy Shot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Frozen Free Fall: Icy Shot, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Frozen Free Fall: Icy Shot, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda karşınıza çıkan buz bloklarını yok etmeli ve zorlu bölümleri geçmelisiniz.

Zorlu bir yolculuğa çıktığımız bir oyun olarak karşımıza çıkan Frozen Free Fall: Icy Shot, buz kütlelerini yok etmemiz gereken bir oyundur. Yukardan aşağıya bıraktığımız bir top ile buz kütlelerini ortadan kaldırmalı ve en az topu kullanmalıyız. En iyi yere topu bırakmalı ve buz kütlelerinin hepsini ortadan kaldırmalısınız. Göz alıcı grafikler, mükemmel animasyonlar ve zorlu görevler ile Frozen Free Fall: Icy Shot sizleri bekliyor. 100'den fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Disnes tarafından piyasaya sürülen oyunda arkadaşlarınızla da mücadele edebiliyorsunuz. Aksiyon ve maceranın bir türlü bitmediği Frozen Free Fall: Icy Shot oyununu mutlaka denemelisiniz.

Frozen Free Fall: Icy Shot oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frozen Free Fall

    Disney'in en yeni oyunu Frozen Free Fall'da Arendell Krallığı'nda maceraya hazır olun.
  • Free Fall

    Free Fall, sürekli düşen topun kontrolünü sağlamaya çalıştığınız zorlu bir Android oyunu.
  • Cinderella Free Fall

    Cinderella Free Fall, külkedisi Cinderalla ile çıkacağınız macerada tüm bölümlerdeki elmasları eşleştirerek hepsini teker teker geçmeniz gereken bir oyun.
  • Icy Tower Retro

    Icy Tower Retro, herkesin büyük keyifle oynayabileceği bir kule tırmanma oyunu.
  • Icy Ropes

    Harika bir beceri oyunu
  • Maleficent Free Fall

    Maleficent Free Fall, ücretsiz oynanabilen animasyonlu üçlü eşleştirme oyunudur.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.